0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Ερχόμενη από την ΔΔΕ Πειραιά να σας πω ότι είχε απίστευτο κόσμο, οι περισσότεροι επικαιροποιήσεις, λιγότεροι τροποποιήσεις και ελάχιστοι με νέες αιτήσεις. Όπως λέει και η ιστοσελίδα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όσοι έρχονται από νησιά (με την επίδειξη του εισιτηρίου). Να σημειώσω για όσους πάτε ότι ο κόσμος είναι πάρα πολύς και χρειάζεται να πάτε νωρίς και να έχετε υπομονή καθώς για να ανταπεξέλθουν οι υπάλληλοι κάνουν πραγματικά ό,τι μπορούν. Ωστόσο, επειδή υπάρχει όπως κατάλαβα ένα θέμα με την δευτεροβάθμια της Δ Αθηνών όσοι πάνε από εκείνη την περιφέρεια στον Πειραιά δεν θα εξυπηρετηθούν (και σήμερα τους έδιωχναν). Δεν κατάλαβα ακριβώς το γιατί, πάντως και τον Ιούλιο η Δ Αθηνών παρέμεινε κλειστή και κατέβαιναν όλοι Πειραιά. Τώρα έχει ανοίξει απ'ό,τι κατάλαβα αλλά με την δικαιολογία ότι τώρα μετακόμισαν (?) δεν κάνουν ενέργειες... Anyway, δεν μπορώ να ξέρω άρα ούτε να κρίνω. Κι εμένα μου ήρθε μήνυμα για τις αιτήσεις αλλά δεν υπάρχει επιλογή για να κάνουμε πανυποβολή μόνοι μας, διαφορετικά θα μας το έλεγαν και στη ΔΕ δε θα βουρλίζονταν χωρίς λόγο!!! Αυτά... Καλή μας τύχη! Α! Σε περίπτωση που πάμε σε 2η Κυριακή με τις εκλογές δεν θα καθυστερήσουν κι άλλο οι διαδικασίες? Νομίζω κατευθείαν για το 16-17 θα μας πάρουν...
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon/deltia-typoy/13989-03-09-17
Άνοιξε τελικά η Δ'Αθήνας; Επιτέλους! Την άλλη φορά έτρεχα στο Αιγάλεω. Να ρωτήσω, η διεύθυνση είναι αυτή που υπάρχει στο site τους, δηλαδή Λ. Συγγρού 165; Ευχαριστώ.
Τώρα που τα πράγματα δείχνουν να μπαινουν σε ένα δρόμο, καποια πουλάκια σταμάτησαν να κελαηδούν. Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας...........μάθαμε να ζούμε σε καθεστώς πανικού και γίναμε τρομολάγνοι!!!! Και κάποιες φωνές ψυχραιμίας εχουν γίνει γραφικές.
η υπομονή έχει τα όρια της, όλοι στο υπουργειο ήταν ανεπαρκείς
και τα ασφαλιστικα εν εξελιξει........