0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα,αν θελουν συναδερφε,2000 πιστωσεις ΕΣΠΑ στα δημοτικα,μονο για δυο ειδικοτητες,λογικο δεν είναι να τα αναλαβουν οι δάσκαλοι;
Φιλε μου....βρισκομαστε στο 2015 και οχι την δεκαετια του 1970 ...τοτε που ο δασκαλος του χωριου μαζι με χωροφυλακα ηταν οι αρχοντες του τοπου...Τοτε που ο δασκαλος τα εκανε ολα....Δηλαδη εννοεις να κανει λιγο απο αγγλικα...λιγο απο πληροφορικη...λιγο απο γερμανικα...λιγο απο γυμναστικη..κτλ..
Η συγκεκριμένη ομάδα τι υποστηρίζει; Συμφωνεί ή διαφωνεί με τους 222; Δεν κατάλαβα...
με τοσο δικιο που αισθανονται οτι εχουν η ενεργεια τους σε βαζει σε σκεψεις......
Εχουν δικιο βουνο... Ενταξει ισως για καποιο λογο δε χρειαστηκε να δωσεις ποτε ασεπ ή και να εδωσες δεν καταφερες να πιασεις τη βαση. Εσυ ομως με καποιο τροπο (ενδεχομενως και εντελως νομιμο, ισως λιγο αμφιλεγομενο ή στην απλη καθομιλουμενη απο το παραθυρο) μπηκες και δουλεψες πρωτη χρονια, δευτερη και μετα εδραιωθηκες... Εχεις οργωσει ολη την Ελλαδα... Εχεις στηριξει το συστημα... Πιστεψες πως οπως παλια θα βγει μια ρυθμιση και θα διοριστεις οπως τοσοι αλλοι (που μεταξυ μας και γω το ψιλοπιστευω οτι μπορει και να συμβει και ισως ετσι διοριστω και εγω εν τελει αρκει να μη μπει προυποθεση διορισμου το οχι σε ασεπ). Τι... ξαφνικα θα σε πεταξουν επειδη λεει καποιοι κινηθηκαν νομικα επειδη βγηκε μια αποφαση του ΣΤΕ.... Ειναι δυνατον...Ποιο ειναι αυτο το ΣΤΕ που εμενα με πεταει εξω ενω εχω δωσει τοσες μαχες αγωνες κλπ. Νομιζω παντως οτι δε χρειαζεται να μαζευτουνε 250 τουλαχιστον ή 500 ατομα, αρκει 223. Αφου απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι κερδιζουν σε μια δικαστικη διαμαχη. Υ.Γ. Το κακο ειναι οτι πολλοι εκπαιδευτικοι την παραπανω απαντηση μου θα τη θεωρουν οτι αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα.