0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
O Κύριος Κορδης έβγαλε τον τελικό πίνακα λειτουργικών μετά όλες τις αποσπάσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα.http://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/vthmia_kenapleonasmatametatisapospaseis_2015.xlsπηγή:http://www.esos.gr/arthra/39689/telikos-pinakas-ton-genikon-apospaseon-toy-2015
Εχουν δικιο βουνο... Ενταξει ισως για καποιο λογο δε χρειαστηκε να δωσεις ποτε ασεπ ή και να εδωσες δεν καταφερες να πιασεις τη βαση. Εσυ ομως με καποιο τροπο (ενδεχομενως και εντελως νομιμο, ισως λιγο αμφιλεγομενο ή στην απλη καθομιλουμενη απο το παραθυρο) μπηκες και δουλεψες πρωτη χρονια, δευτερη και μετα εδραιωθηκες... Εχεις οργωσει ολη την Ελλαδα... Εχεις στηριξει το συστημα... Πιστεψες πως οπως παλια θα βγει μια ρυθμιση και θα διοριστεις οπως τοσοι αλλοι (που μεταξυ μας και γω το ψιλοπιστευω οτι μπορει και να συμβει και ισως ετσι διοριστω και εγω εν τελει αρκει να μη μπει προυποθεση διορισμου το οχι σε ασεπ). Τι... ξαφνικα θα σε πεταξουν επειδη λεει καποιοι κινηθηκαν νομικα επειδη βγηκε μια αποφαση του ΣΤΕ.... Ειναι δυνατον...Ποιο ειναι αυτο το ΣΤΕ που εμενα με πεταει εξω ενω εχω δωσει τοσες μαχες αγωνες κλπ. Νομιζω παντως οτι δε χρειαζεται να μαζευτουνε 250 τουλαχιστον ή 500 ατομα, αρκει 223. Αφου απο οτι φαινεται οι περισσοτεροι κερδιζουν σε μια δικαστικη διαμαχη. Υ.Γ. Το κακο ειναι οτι πολλοι εκπαιδευτικοι την παραπανω απαντηση μου θα τη θεωρουν οτι αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα.
Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς, σε περίπτωση που προληφθεί κάποιος ως αναπληρωτής σε μια περιοχή, αν έχει το δικαίωμα αμοιβαίας αλλαγής θέσης με κάποιον άλλο αναπληρωτή, όπως συμβαίνει με τις αμοιβαίες μεταθέσεις; Ελπίζω το ερώτημα να είναι κατανοητό και να μου απαντήσει κάποιος.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παίρνοντας τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας για νηπιαγωγούς, που ρώτησα, με πληροφόρησαν πως τα κενά είναι πάρα πολλά. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να υπηρετήσουμε κοντά στα σπίτια μας και να μην ξενιτευτούμε. Εύχομαι μια καλή τοποθέτηση σε όλους μας.