0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ πάλι έχω ακούσει οτι μέχρι 9 ώρες αν έχεις σε φροντιστήριο μπορείς εφόσον πάρεις άδεια απο το ΠΥΣΔΕ να διδάσκεις νόμιμα! Που είναι η αλήθεια και που το ψέμα δεν ξέρω! Και από την άλλη αν κάποιος διδάσκει ως αναπληρωτής σε μια πόλη και κάνει μάθημα σε φροντιστήριο σε μια άλλη που είναι το πρόβλημα?
Τι εννοεί παιδια η υπουργός που λεει ότι η οριστική τοποθέτηση των αναπληρωτων και ωρομισθίων θα γίνει τις πρώτες μέρες μετα τις εκλογές;
ΔΕΝ μπορείς να διδάσκεις και σε φροντιστήρια ταυτόχρονα! Μπορείς να διδάσκεις σε ΙΕΚ, ΚΔ
Μπορείς να παραθέσεις τον σύνδεσμο βασίλη;
Στη
Συγγνώμη έτσι όπως τα παρουσιάζει αυτη ποτε θα γίνει η α φάση δηλαδή αφού οι πίνακες θα ανακοινωθούν στις 14 και θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις σύμφωνα με την υπουργό ;
Εβγαλε το υπουργειο επισημο δελτίο τύπου και γράφει για βασικές ειδικότητες;Σαν να εχουν πάρει αέρα τα μυαλά κάποιων. Επειδή ακουνε κάποιες κυρίες από την κλίκα τους τον ίδιο όρο καθε μέρα, δεν σημαίνει ότι υφισταται κιόλας. Και επειδή δεν γίνεται έλεγχος δεν σημαίνει οτι μπορούν να εφαρμόζουν τις προκαταλήψεις τους στην Παιδεία.Ακόμη μου κάνουν εντύπωση, 1) πως η υπουργός ξέρει από τωρα την απόφαση 2) (αυτο δεν θα το καταλάβετε ακόμα) πως η ´αλλη κυρία δίπλα ξέρει από τώρα τα κενά για αναπληρωτές, ενώ δήθεν δεν τα ξέρει κανείς.Για το 2) ίσως αυτό το βίντεο βοηθήσει κάποτε http://www.esos.gr/arthra/39716/ypoyrgos-myschool-den-edose-axiopistes-plirofories-gia-ta-kena-sta-sholeia