0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/13139-23-24ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Κρήτης κ. Γιώργος Τερζάκης είπε στους συγκεντρωμένους ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει από το Υπουργείο:* Οι προσλήψεις θα γίνουν 23 και 24 Σεπτεμβρίου* Τη μια μέρα θα προσληφθούν δάσκαλοι και νηπιαγωγοί και την άλλοι καθηγητές β/θμιας και συγκεκριμένα ειδικότητες που εμπλέκονται στις πανελλήνιες.* Στην Α΄ φάση θα καλυφθεί το 50% των κενών.Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτοι αναπληρωτές θα πάνε στα σχολεία τους τέλος Σεπτέμβρη. Αν δοκιμάσουμε να δώσουμε το 50% των κενών σε αριθμούς μιλάμε για 1800-1900 δασκάλους και 800-900 νηπιαγωγούς.
Παιδιά κι εγώ εδώ είμαι!! ;DΣτα αναμμένα κάρβουνα κάθομαι, όπως όλοι μας!Είναι πολύ λίγοι οι 1800..δε νομίζω να ισχύει αυτό..Και ο Σεπτέμβρης τελειώνει την άλλη βδομάδα..Πιστεύω τουλάχιστον 2500 ..
Καλησπέρα, συγγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται κάποιος που εχει βαθμό 7,8 και πήρε πτυχίο το 2015 να είναι πρώτος στους πίνακες και κάποιος που πήρε πτυχίο το 2009 και έχει βαθμό 9,4 να είναι τρίτος;;;;και γενικά πως γίνεται κάποιος που πήρε πτυχίο το 2015 να είναι πρώτος;;;;
ΟΧΙ δεν είναι τρίτεκνος το τσέκαρα από την αρχή....αααααα τώρα το είδα είναι σε ειδική κατηγορία!!αχ πολύ χαίρομαι που κατάλαβα γιατί πήγα να τρελλαθώ.....ποιες είναι οι ειδικές κατηγορίες;; ευχαριστώ πάρα πολύ
Οι πολύτεκνοι δεν είναι ειδική κατηγορία;;;δε μπαίνουν πρώτοι στους πίνακες;
Τελικά μπορεί να μπει κάποιος στον πίνακα των πε70.50 με σεμινάριο ειδικής;