0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι ; Οι νηπιαγωγοί έχουν κανει πρπσφυγη κατα του οριστικού πίνακα αναπληρωτών και έχουν κανει και ασφαλίστηκα και προσωρινή διαταγη .. Αυτα ειναι μέτρα απο όσο γνωρίζω που μπλοκάρουνε τον πίνακα .. Γνωρίζει κανεις μηπως ειμαι αυτός ο λόγος της καθυστέρησης της β φάσης ;;
Lenaki σε χασαμε...που ειστε ολοι εσεις οι περσινοι???εξοικονομηση χρηματων μαλλον?
Ούσα έγκυος έχω αρκετό τρέξιμο... Τώρα μπαίνω σε μια σειρά γι' αυτό είμαι και πιο ενεργή...
Με το καλό το μωράκι σου
Καλησπέρα και πάλι..ήθελα να σας ρωτήσω αν κανενασ απο εσας ειναι πε70.50 και έχει απενεργοποιήσει την αίτηση του.. εγω ειμαι και το σκεφτομαι ...
Εχεις δίκιο και εγω ετσι σκέφτηκα όπως εσυ .. Ειδικά αυτο με τον Καψαλακη με προβλημάτισε ιδιαίτερα .. Εγω στους πε70.50 εχω σειρά 2318 νομιζω κάπου εκει .. Πιστεύω δεν ειναι πολυ καλή η σειρά μου καη μαλλον δεν πρόκειται να με πάρουνε γιατι έβαλα μονο 2 περιοχές στην ειδική β Ελλάδα κιόλας .. Μακάρι να βγει πρώτα η β φαση πε70 γιατι το εχω μια αγωνία αυτο το θέμα ...
Επειδή πολλοί συνάδελφοι ακόμα αγωνιούν και ρωτούν, σας ενημερώνω ότι η προφορική (ας ελπίσουμε και τελική) διαβεβαίωση του υπουργείου είναι ότι δεν θα υπάρχει η διάταξη στο πολυνομοσχέδιο, που θα κατατεθεί στη βουλή, για το διαχωρισμό της προυπηρεσίας στους πίνακες της ειδικής και γενικής αγωγής για τους πε70.5 και πε60.5. Επομένως θα συνεχιστή το καθεστώς που υπάρχει μέχρι σήμερα.Στη συνάντηση που θα έχουμε ως ΔΣ της ΔΟΕ με τον υπουργό παιδείας θα τεθεί, εκ νέου, μαζί με όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν το δημόσιο σχολείο.TΡΟΥΛΗΣ. μελος Δ.Σ ΔΟΕ