0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διάταξη εχει αφαιρεθεί μετά τις αντιδράσεις των μεταπτυχιακων, κατά τη γνώμη μου κακώς, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως και στην υποθετική περίπτωση που ενταχθεί στο ν/σ δε θα έχει αναδρομική ισχύ-θα ισχύσει από του χρόνου αφού προβλέπει ποσόστωση στις προσλήψεις των ΠΕ70.50 πράγμα που δε συνέβει φετος.Και οπως ειναι τα δεδομένα,1 μερα διαφορα στις προσλήψεις σημαίνει εκατοντάδες θέσεις στον πίνακα ψηλότερα, το λέω αυτο για το σενάριο που γίνει πρώτα η παράλληλη.
Λέτε να βγει η β φάση την Παρασκευή?
Όπως ενημερώθηκα πριν λίγο από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου ελέγχουν ακόμη τις ενστάσεις για τους πίνακες αναπληρωτών ειδικής αγωγής ΠΕ και προσπαθούν να αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες να "τρέξει" το σύστημα και να ανακοινωθούν οι προσλήψεις σήμερα.Δεν είναι, όμως ,σε θέση ακόμα να πουν με βεβαιότητα ότι θα προλάβουν να ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες σήμερα.Για ο,τιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω. Απο Μπράτη στο fb
Αφήνει υπονοούμενο γι αυτή την Παρασκευή ή μου φαίνεται;;http://xenesglosses.eu/2015/10/me-rythmous-xelonas-oi-proslixeis-anap/
Καλά βρε παιδιά λίγη ευαισθησία δεν υπάρχει πια; Οι ανθρωποι παλεύουν να κάνουν ταυτόχρονα σήμερα έλεγχο, τρέξιμο κ ανακοινώσεις και αντί να συγκροτηθούν ομάδες εργασίας για να σταλεί βοήθεια στο υπουργείο κάποιοι κακοπροαίτεροι γκρινιάζουν για δήθεν καθυστερήσεις . Υπάρχουν μάλιστα και αυτοί που -άκουσον, άκουσον- ισχυρίζονται ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι έπρεπε να κάνουν την προετοιμασία για τους πίνακες από Αύγουστο κ Σεπτέμβριο. Αχαριστία και έλλειψη ενσυναίσθησης χαρακτηρίζει τους εκπαιδευτικούς αυτής της χώρας. Εγώ πρώτη πάντως, καθότι είμαι μακρυά για να προσφέρω τις εθελοντικές υπηρεσίες μου, τηλεφωνώ σε διάφορα ντελιβεράδικα ανά την Αθήνα για να εξασφαλίσω πίτσες κ σουβλάκια στους δυστυχείς εργαζομένους, καθώς η νύχτα αναμένεται μακρυά... Όσοι πιστοί για να μαζέψουμε χρήματα για το συσσίτιο τους, προσέρχονται σε πμ