0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οντως ειναι εγκυρος ο Καλογηρος. Αλλα το 1600-1800 που ειπε εχει τεραστια διαφορα απο το 1900-2000. Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες! προσωπικη εκτιμηση οι δασκαλοι δεν θα ξεπερασουν τους 1100-1200. και με αυτο το νουμερο δεν μπαινει στον μηδενικης ουτε με τα κυαλια...ουτε οσοι δουλεψαν περυσι θα δουλεψουν.Εγω δεν μπορω να καταλαβω 2300 ειναι οι πιστωσεις πρωτοβαθμιας που θα πανε?? δεν μενει τπτ αλλο μονο να πιεσουμε να παρουμε οσες αναλογουν στα κενα μας.
Μία πρόβλεψη στην κατανομή θα μπορούσε να είναι: 1300 δάσκαλοι, 500 νηπιαγωγοί, 300 ειδικότητες και οι υπόλοιπες 200-300 πιστώσεις, που όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνονται κιόλας για επόμενες φάσεις δασκάλων- νηπιαγωγών.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν 500 νηπιαγωγούς μόνο από ΠΔΕ. Αν πάρουν 250-300 θα πετάνε από τη χαρά τους γιατί έχουν και πάνω από 150 ΕΣΠΑ. Είδαμε τι πήρανε και σήμερα στην παράλληλη 110 άτομα όλα κι όλα. Αντιπροσωπεύουν πάντα το 15-20%.
οι νηπιαγωγοί έχουν ένα σύλλογο, λέγεται ΣΑΝ, που διεκδικεί πολύ..και καλά κάνει, μακάρι να είχαμε κ εμείς ενα αντίστοιχο.
Δημήτρης Μπράτης Το σύστημα "έτρεξε" πριν λίγο ,γίνεται έλεγχος και μόλις υπογραφούν θα ανακοινωθούν.Οι προσλήψεις της παράλληλης ΠΕ, με βάση τα νέα κενά ,είναι κατά 40 λιγότερες.1257 δάσκαλοι και 111 νηπιαγωγοί.Σύνολο: 1368 .
Μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι; εγω πχ που ειμαι στο 3800 προυπ ολοι οι ΠΕ70.50 ΠΟΥ θα προσληφθουν σημερα ειναι καυω απο μενα;;;ρωταω για να τους αφαιρεσω...