0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι; εγω πχ που ειμαι στο 3800 προυπ ολοι οι ΠΕ70.50 ΠΟΥ θα προσληφθουν σημερα ειναι καυω απο μενα;;;ρωταω για να τους αφαιρεσω...
ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ
Περίπου 400- 500 είμαστε μόνο με προϋπηρεσία, οπότε υπολόγισε περίπου από το 2400 μέχρι το 3000 και κάτι διασκορπισμένοι στον πίνακα γενικής (προϋπηρεσία 3 χρόνων να φάινεται στους πίνακες αναπληρωτών). Οι καινούριοι ΠΕ 70.50 με μεταπτυχιακά χωρίς καθόλου προϋπηρεσία δεν νομίζω ότι είναι πάρα πολλοί (200 το πολύ 300). Υπάρχουν και αρκετοι απόφοιτοι του του '11, '12 και '13 με μεταπτυχιακά και μικρότερες προϋπηρεσίες, οπότε πρέπει να είναι κοντά σου ή λίγο πιο κάτω στον πίνακα (ούτε και αυτοί ξέρω πόσοι είναι)!
Όχι, δε δείχνει τον αριθμό της γενικής. Πρέπει να αντιπαραβάλλεις ένα ένα τα ονόματα, πράγμα αρκετά χρονοβόρο. Εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να αναγνωρίσει τα κοινά ονόματα στους δύο πίνακες κατευθείαν και μετά να τα αφαιρέσεις.
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι χαζό. Πού είναι οι πίνακες ΠΕ70.50; Δεν τους έχω βρει.
tinasar εμεις που ειμαστε τοσο χαμηλα στον πινακα προυπηρεσιας σιγα σιγα μενουμε πισω απο αυτους που πηραν πτυχιο το 2011,2012,2013 και εχουν κανει μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη... κι αυτο γιατι ενω προσλαβανονται απο αλλον πινακα δηλαδη απο τον πινακα πε70,50 η προυπηρεσια τους μετραει και στον πινακα πε70! αν οχι σε ενα χρονο σε δυο θα μας εχουν προσπερασει τουλαχιστον 600 ατομα γιατι ολοι αυτοι δουλευουν απο οκτωβρη... ειναι μια καταφορη αδικια κι επειδη ειμαστε σχετικα μικρος αριθμος δασκαλων που προσβαλλεται τοσο πολυ απο αυτην δεν ασχολειται κανενας...
Δλδ να υπολογιζω γυρω στους 200;;
http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_15/20151007/ENIAIOS_SMEA_ANAP_15_NORMAL/index.htmlοι ανανεωμενοι ..οχι σημερινοι ομως
ωχ θα με κουρασει πολυ να τον φτιαξω γιατι ακομη δεν εχω τελειωσει με τον γενικης βλεπω ενα ενα τα ονοματα οποτε τωρα θα καθυστερισω ακομη περισσοτερο κριμααα ...
Δεν εχεις καθολου, μα καθολου αδικο. Ειναι ενα τεραστιο θεμα που θιχτηκε στο συνεδριο της ΔΟΕ, τα αποτελεσματα του οποιου θα φανουν τα επομενα χρονια με απιστευτες ανακαταταξεις.
τεραστιες ανακαταταξεις γιατι θα βρεθουμε απο του χρονου κιολας πτυχιουχοι του 2010 κατω απο το 4000 του πινακα και σε δυο χρονια κατω απο το 4500! μονο και μονο επειδη δεν ειχαμε την οικονομικη δυνατοτητα να κανουμε μεταπτυχιακο... ή την συνειδητη επιλογη να μην κανουμε...