0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το μπάχαλο με την παράλληλη στήριξη έπρεπε να είχε σταματήσει από παλιά. Δεν μπορεί τώρα το σύστημα να προσπερνάει τόσα άτομα και να προσλαμβάνει ΠΕ 70.50 με μεταπτυχιακά που στον πίνακα γενικής βρίσκονται στο 3700 και στον ειδικής στο 2000 και να πιάνουν ,,καλές,, περιοχές....και στη συνέχεια να τους μετράει και στον γενικής. Έπρεπε να πάρει παράλληλη με την ροή του πίνακα γενικής, ύστερα από τους ΠΕ 71 και να σταματήσουν τα παραθυράκια.Γιατί να μετρήσει η προυπηρεσία της κυρίας 2000 της ειδικής στον γενικής που έχει σειρά 3700??Και κάθε χρονιά να σκαρφαλώνει λίγο πιο πάνω. Δηλαδή οι ΠΕ 70 είναι οι πιο άξιοι της μοίρας τους.Εγώ λέω> κατάργηση του ΠΕ 70.50 και πρόσληψη παράλληλης μέσω πίνακα γενικής (για όσους θέλουν). Για ένα πιο δίκαιο σύστημα προσλήψεων. Γιατί κάποια στιγμή σε 2-3 χρόνια δεν θα υπάρχουν πλέον ΠΕ 70.50, αλλά αυτοί θα έχουν βρεθεί στον γενικής χωρίς να έχουν δυλέψει στον γενικής. Δηλαδή νιώθουν βολεμένοι τώρα....αλλά όταν γίνουν μόνιμοι διορισμοί γιατί να μπουν αφού έκαναν το παν για να δουλεύουν σαν ΠΕ70.50. Τονίζω ότι αυτοί που μπήκαν με προυπηρεσία στον ειδικής ας έχουν άλλη ρύθμιση. Αυτοί όμως που πετάχτηκαν μπροστά έτσι ας διαγραφεί η προυπρεσία τους από τον πίνακα γενικής (αναπληρωτών και διορισμού)ΥΓ> Τα νούμερα πιο πάνω είναι εντελώς τυχαία.
Τελείωσαν τα βάσανα σου εσένα !!😊 Καλή τοποθέτηση να εχεις !!!
Σ' ευχαριστώ πολύ! Αν και όλοι ξέρουμε ότι σ' αυτό το επάγγελμα αυτή η χαρά είναι τελείως προσωρινή και κάθε χρόνο η αγωνία μας ξανά προς τη δόξα τραβά! Ας ευχηθούμε στο μόνιμο διορισμό μας και ας έχει καταντήσει ανέκδοτο η ευχή
Καλησπέρα! Λοιπόν το θέμα της ειδικής είναι πολύπλοκο, θα επιστρέψω για σχολιασμό κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο, γιατί ανοίξατε κ πολλά θέματα Εγώ φεύγω παράλληλη και φέτος, οπότε μπορείτε να με διαγράψετε και επισήμως, ήμουν το 2600 στη γενική , αν θυμάμαι σωστά. Από όσο πρόλαβα να δω τις προσλήψεις, μάλλον φύγαμε αρκετοί με προϋπηρεσίες στον πίνακα γενικής. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή υπομονή για τους υπόλοιπους. Εγώ θα μείνω εδώ για να τα λέμε, γιατί όπω και να το κάνουμε είστε καλή παρέα και καταλαβαίνετε καλύτερα τις αγωνίες μας και τις μ....... του υπουργείου!!!
Παιδια δεν ειναι ωρα να αντιπαρατεθουμε..ολοι εχουμε το δικιο μας...αλλα οχι κ να μαλωσουμε εντελει... ...τσολιαδακι που χαθηκες...γυρνα πισω με αισιοδοξια..φτανει η σειρα σου την Τριτη..εδω καθομαι εγω... ...stelma καλη τοποθετηση..μην μας ξεχασεις...ελατε να κανουμε προβλεψη για β φαση...εγω λεω 1350...
Και για να ολοκληρώσω τη σκέψη μου με τα παραθυράκια να πω ότι την πρώτη χρονιά που δόθηκε το δικαίωμα για ένταξη στους πίνακες ειδικής γράφτηκαν περίπου 50 άτομα, γιατί απλά οι υπόλοιποι ... δεν το ήξεραν! Προφανώς είπαν να δώσουν το δικαίωμα σε 2-3 δικά τους παιδιά, δεν το πολυδιέδωσαν, όσοι διάβασαν την εγκύκλιο, ας το καταλάβαιναν από μόνοι τους. Ε, μετά δεν σκέφτηκαν μάλλον να το μαζέψουν, ήρθε και το ζήτημα των μεταπτυχιακών και η ειδική έγινε must, αν ήθελες να δουλέψεις. Πάντως το δικό μου μεταπτυχιακό που είναι στον τομέα που με ενδιαφέρει, για το οποίο δεν πλήρωσα, μπήκα με συγκεκριμένα κριτήρια και ίδρωσα για να βγω δουλεύοντας ταυτόχρονα δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Προφανώς όμως αν και όποτε μου δώσουν το δικαίωμα, θα το εκμεταλλευτώ. Γι' αυτό λέω ότι χρειαζόμαστε ενιαίο σύστημα αναπλήρωσης και μόνιμων διορισμών με τα ίδια κριτήρια για όλους και χωρίς παραθυράκια. Να μπορεί ο καθένας μας να προγραμματίσει το μέλλον του ανάλογα με τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα, αλλά και τις συνθήκες της αγοράς.