0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί χωρίς;; Αφού μέσα θα είναι και τα 95 ολοήμερα! Αφού θα πάρει λοιπόν το 98% των 2235, θα προσλάβει 2190 ή 2191 αναπληρωτές ΠΕ60 και 70! Μια χαρά μεγάλη θα είναι αυτή η φάση, ας μην αγχωνόμαστε :-)
μακαρι να εχεις δικιο!!!!!!!!!!αλλα δεν πιστευω σε τοσο μεγαλο νουμερο...
άσχετο, έχετε βγάλει ήδη πιστοποιητικό υγείας
Εγώ ναι, από τον Αυγουστο!
Δύο παρατηρήσεις. Είναι πολύ θετικός αριθμός οι 2235 προσλήψεις και ακόμα οι 95 για ολοήμερα άρα παιδιά θα είναι μεγάλος ο αριθμός. Τέρμα το ένα άγχος.Δε μου άρεσε καθόλου το ότι ζητήθηκαν πιστώσεις που ακόμα δεν εγκρίθηκαν γιατί αν περιμένουν να τα ενσωματώσουν στη β φάση και θυμηθούμε τι έγινε στην α με τις ΠΔΕ, ούτε για Παρασκευή βλέπω να βγαίνει η φάση. Ελπίζω να είναι για την γ φάση, διαφορετικά δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα γίνουν όλα πιο γρήγορα απ' ότι την περασμένη φορά.
Εγώ όχι. Λέω να πάω το πρωί, πριν παρουσιαστώ κι αν δε βγει άκρη είχε πει ο Μπράτης ότι μπορούμε να κάνουμε μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα το προσκομίσουμε ως την τάδε του μήνα. Αν δεν είναι άμεση ανάγκη δεν εξυπηρετούν εύκολα, ειδικά στην Αθήνα που έτυχε να βρίσκομαι τώρα. Στην επαρχία είναι πιο ανθρώπινα.
Μην το λες! Πέρυσι (φετος δεν ξέρω τι εγινε) στο Ηράκλειο σε φίλη μου δεν την άφηναν να παρουσιαστεί, αν δεν τους έφερνε τουλάχιστον την ημερομηνία με το ραντεβού που έχει κλείσει στο νοσοκομείο!