0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ θέλω να πιστέψω το αντίθετο για τα ζεπ γιατί σε χθεσινή συνομιλία μαζί του ήταν σίγουρος ότι θα μειωθούν πιστώσεις και για κεντρική Μακεδονία.Τον ρώτησα γιατί τα ζεπ στη Θεσσαλονίκη αφορούν και σε εμένα όπως και σε πολλούς συναδέλφους που προσπεράστηκαν.Σήμερα σε ανάρτηση του ίδιου έλεγε ότι υπάρχουν 460 πιστώσεις για τάξεις υποδοχής αφού πρώτα οριστούν ποιες τάξεις θα λειτουργήσουν. Μακάρι να διαψευστεί.Δεν το έστειλα για να πανικοβάλλω αλλά για να ξεκαθαρίσω. Αν μάθετε κάτι νεότερο θα ήταν βοηθητικό να το πείτε.Επίσης, όταν του είπα ότι δεν υπάρχει κάπου γραμμένο μου είπε ότι ο Φίλης το λέει από την αρχή .Και ψάχνω να δω πότε είπε για κεντρική Μακεδονία αλλά πουθενά.Εγώ έχω διαβάσει για Δυτική Μακεδονία,Αττική και νότιο Αιγαίο που είναι απαράδεκτο πάλι.
Καλησπέρα και από εμένα.Υπομονή σε όλους εμάς που περιμένουμε ακόμα...Μου φαίνεται πολύ αισιόδοξο να γίνει η φάση των ΖΕΠ την άλλη βδομάδα (όπως λένε οι Αναπληρωτές Δάσκαλοι).Εσείς πώς το βλέπετε?Από την άλλη,δεν νομίζω ότι η Κεντρική Μακεδονία θα αποκλειστεί.Θεωρώ ότι δεν πήραν στην γενική αγωγή γιατί ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν κενά.