0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ πάντως φέτος έπεσα κοντά 1000 θέσεις, τρελάθηκα, το σκέφτομαι να το προχωρήσω με δικηγόρο
το ψάχνω, θα σε ενημερώσω με προσωπικό μήνυμά, αλλά τα έχω πάρει στο κρανίο , δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έγινε[/quoteΝαι σε παρακαλώ ενημέρωσε με γιατι και εγω έγινα εξαλη με αυτο !!! Ήθελα να κάνω ασφαλίστικα με τον δικηγόρο και να μπλοκάρουμε τον πίνακα αλλα δε πρόλαβαμε και το άφησα μου είπε του χρόνου κτλ .. Στείλε μου προσωπικό μνμ αν εχεις κανένα νέο απο δικηγόρο ...
καλημέρα συνάδελφοί! σας παρακαλω βοηθήστε με σε κατι οποίος γνωρίζει: χτες βγήκαν οι τοποθετήσεις...και με έβαλαν σε ενα σχολείο που δεν.υπήρχε καν στη λιστα που μας εδωσαν...ειδα επισης πως στην επιλογή μ την 1 η τοποθετήθηκαν ατομα με χαμηλότερξ θέση και λιγοτερα μορια..αν δεν έχουν κριτηρια...ξερει κανεις πως κανω ένσταση και ποσο χρόνο μ δίνουν για να κάνω?! ΕΥΧΑΡΙΑΤΩ ...
Καλημέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα να μάθω πώς υπολογίζετε την τωρινή σας σειρά, καθώς οι ανανεωμένοι πίνακες στις 13/10 δε μου φαίνονται και τόσο ανανεωμένοι! Ήμουν αρχικά 4392 στον