0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/16918-2016-2017-2-00 Ρώτησα τους αναπληρωτές δάσκαλους τι επιπτώσεις θα έχει για τους πε70 και μου είπαν πως δε θα χαθούν θέσεις εργασίας... Στη συνέχεια έκανα την ίδια ερώτηση στον Καψαλάκη και μου είπε πως θα χαθούν θέσεις δασκάλων, αφού δε θα λειτουργούν πια τα παραδοσιακά - κλασικά ολοήμερα... Τέλος ρώτησα τον Μπράτη που μου είπε ότι προς το παρόν δεν γνωρίζει κάτι....Τρεις άνθρωποι τρεις διαφορετικές απαντήσεις....Παιδιά εσείς τι λέτε;;;;;
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι καλό να έχουν εργασία οι ειδικότητες, και δίκαιο θα έλεγα, ωστόσο τα ΕΑΕΠ είναι αποτυχημένο σύστημα και άδικο για τους μαθητές. Συχνά βάζει το μαθητή να κάνει μαθήματα εκτόνωσης όπως γυμναστική και μουσική τις πρώτες ώρες, ενώ τα βαριά μαθήματα αναγκάζεται να τα κάνει τις επόμενες ώρες, όταν η κούραση αρχίζει να συσσωρεύεται. Απαράδεκτο!
Ευχαριστούμε πολύ για τη συμπόνοια συνάδελφε!Επίσης τα επιχειρήματα σου μ έχουν συγκλονίσει!Αλήθεια σε αυτό το τμήμα που πρώτες ώρες κάνει γυμναστική και μουσική με τον εκπαιδευτικό ειδικότητας, ο/η δάσκαλος του τμήματος που είναι;;;; Μήπως κοιμάται στο σπιτάκι του γιατι έτσι τον βόλεψε να είναι το πρόγραμμα!!!
Δεν υπάρχουν διδακτικά αντικείμενα, που λειτουργούν προς αποφόρτιση και προς εκτόνωση!!!'Ελεος!!! Εκτίθεστε...