0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρεις πώς σκέφτονται (λανθασμένα κατά την άποψή μου);Έχω 5 ΠΕ04.01 που πλεονάζουν και μου λείπουν 4 ΠΕ04.02. Αν έρθουν με μετάθεση αυτοί οι 4 ΠΕ04.02 τους άλλους τι θα τους κάνω;
Ψέμα. Το καταλαβαίνω ότι το πιστεύεις, είναι λογικό και ευπεπτο. Αλλά είναι πέρα για πέρα ψέμα. Οι περιοχές όπως η βου θεσνικης φέτος δεν λένε αυτό το ψέμα που λες. Λένε το εξής. Μου περισσεύουν λέμε τώρα π.χ. 33 ΠΕ04.01 αλλά μου λείπουν πχ. 33 ΠΕ04.04. Οπότε λέω ότι μου λείπουν 10 ΠΕ04.01 και 20 ΠΕ04.04, επειδή θέλω να φέρω και άλλους ΠΕ04.01 στην περιοχή. Γιατί θέλω να τους φέρω? επειδή:1. Ξέρω ότι υπάρχει κυκλωμα που ελέγχει τους διορισμούς και τις προσλήψεις και δεν θα επιτρέψει ποτέ να πάρω ολσους ΠΕ04.04 χρειάζομαι και μπορει να με αφήσουν ξεκρέμαστο μισό χρόνο στα σχολεία2. Επειδή ξέρω ότι υπάρχει κύκλωμα που ελέγχει τους διορισμούς και τις προσλήψεις και πρεπει να δημιοργηθούν κενά από εκεί που θα φύγουν οι ΠΕ04.01 για να γίνουν εκεί οι προσλήψεις, στη. Ειδικότητα που επιθυμεί το κύκλωμαΕίναι δύσκολο να το συλλάβει κάποιος αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δείτε γύρω σας, στα σχολεία μέσα δεν είστε? μετρήστε, ή επιτέλους δείτε και τις αποδείξεις που κυκλοφορούνΑλλά μην επαναλαμβάνετε τα ψέμματα επειδή είναι πιο όμορφα από την αλήθεια
Α.Υπάρχουν βιολόγοι που δεν είναι στα σπίτια τους ; πέρσι α Θεσσαλονίκης με 38 μορια μπήκε βιολόγος .
Υπάρχουν στοιχεία από άλλα ΠΥΣΔΕ;
Όλοι υπεράριθμοι είμαστε. Τα κενά υπολογίστηκαν με αύξηση ωραρίου κατά 2 ώρες."Πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάσταση αυτή διαμορφώθηκε αφενός από το γεγονός πως οι υπολογισμοί έγιναν με βάση την αύξηση κατά δυο ώρες του ωραρίου και αφετέρου από την απλή διαίρεση των υπολογισμένων συνολικών ωρών διδασκαλίας ανά ειδικότητα με το 20 (υποτιθέμενος μ.ο. διδασκαλίας ανα καθηγητή) ταυτόχρονα με αυτόν τον μπακαλίστικο τρόπο υπολογισμού πρέπει να σημειωθεί ότι:"Διαβάστε περισσότερα: ΚΕΝΑ-ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ 2016: ΠΥΣΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) - iPaideia.grhttp://www.ipaideia.gr/kena-pleonasmata-2016-pisde-imathias-sinexis-enimerosi.htm
Νομίζω ότι είναι παλιό δημοσίευμα αυτό.