0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην απορείς, γιατί πολλοί (βάζω και τον εαυτό μου μαζί) βρεθήκαμε αρκετές θέσεις πίσω στον προσωρινό πίνακα αναπληρωτών! Αυτό συνέβη όχι μόνο εξαιτίας όσων έχουν και ειδική αγωγή, αλλά κυρίως λόγω των τριτέκνων, που μας πέρασαν χάρη στις περσινές ρυθμίσεις Λοβέρδου για διπλασιασμό μορίων στα δυσπρόσιτα και απομακρυσμένα που υπηρέτησαν και λόγω των απολυμένων ιδιωτικών, που έχουν πολλούς περισσότερους μήνες προυπηρεσίας κι όλα αυτά τα χρόνια εισέρχονταν στους πίνακες και συνεχίζουν να προηγούνται! Άρα, και να προσληφθούν οι της ειδικής αγωγής και να φύγουν από μπροστά μας, ας περιμένουμε να δούμε τους τελικούς πίνακες, μήπως πάμε ακόμη πιο πίσω εξαιτίας άλλων αλεξιπτωτιστών! Α, μην ξεχάσω: μετά οπωσδήποτε να καταθέσουμε στις Δευτ/θμιες ενστάσεις για το φετινό, απαράδεκτο χάλι!
συμφωνώ εν μέρει, αλλά μην ξεχνάς ,ότι οι ιδιωτικοί έμπαιναν ελεύθερα ΚΑΙ στους κλειστους πίνακες , και μαλιστα εκμεταλλευομενοι τους κλειστους πινακες, "καπάρωναν" τις πρωτες θεσεις , και εξασφαλιζαν χρόνια τώρα, καλές τοποθετήσεις...και πολλοι απο αυτους ζορίζονται τωρα που ανοιγουν οι πινακες ,γιατι πρεπει να δηλωσουν και μακρια απ το σπιτι τους...εγω που εχω επιτυχια στον Ασεπ και δουλευα αδιακριτως ολα αυτα τα χρόνια ,ανεβηκα...να τα λέμε όλα λοιπον...
Α’: 6/9/14: 198 (158+40) AKΩ (τελ. μη 3τεκνος: 36,566 μόρια) θ. π. 306