0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως έστειλα το παρακάτω μηνυματάκι στον Πρωθυπουργό:"Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,Σας παρακαλώ θερμά να άρετε έναν παραλογισμό και να φροντίσετε νομοθετικά ώστε για την κατάρτιση των πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών της τρέχουσας χρονιάς 2015 -16 να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία και για τα έτη 2010-2011 και 2011-2012.( Να σημειώσω ότι προσμετράται κανονικά ως προϋπηρεσία η προσφερθείσα εργασία σε ίδια θέση- πιθανόν και στο ίδιο σχολείο προ του 2010 και μετά το 2012).Οι χιλιάδες των εγγεγραμένων στους πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικοί είμαστε εγκλωβισμένοι για 5 χρόνια σε μια τεράστια αδικία.Δεν ζητάμε ούτε ένα ευρώ , ζητάμε να προσμετρηθεί η εργασία που έχουμε ήδη προσφέρει μακριά από το σπίτι μας , πολλοί από μας σε δυσπρόσιτες περιοχές, αφήνοντας πίσω την οικογένεια μας, με δυσβάστακτο οικογενειακό και οικονομικό κόστος.Ελπίζω να μην αφήσετε να συνεχιστεί αυτή η αδικία και για 6ο χρόνο."Και το έκανα για εντελώς προσωπικούς λόγους , γιατί έπεσα 12 θέσεις καθώς δεν προσμετράται η προυπηρεσία μου τα έτη 2010-2011 και 2011-2012 ( τη μία σε δυσπρόσιτο).Για να δούμε.....Υ.Γ. Με ενδιαφέρει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.Μπορεί κάποιος να μου στείλει προσωπικό μήνυμα με λεπτομέρειες;
ο Λοβερδος με τη συναινεση του συριζα και κατοπιν πιεσεων των μπρατηδων και καψαλακηδων που ιδεα τελικα δεν εχουν απο πινακες.....ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ...ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ
Δεν εννοω για φετος.θελω να μαθω τον εμπνευστη της ιδεας αυτης.Ποτε πρωτοξεκινησαν να διπλασιαζονται τα δυσπροσιτα κι απο ποιον.Οσο για την πρωτοβαθμια να ξερεις οτι κανουν απο 21 εως 30 ωρες(οσοι παν σε ολιγοθεσια)
Μπραβο!!!!!!!!πεστα συναδελφε!!!!!!εχει χαθει το μετρο και η αισθηση δικαιου!!ασε το αλλο...οσοι με κατηγορουσαν γιατι ασχολουμαι με το ασεπ και χτυπιοντουσαν για τα δυσπροσιτα ειναι ολοι τους χωρις ασεπ η με ελαχιστα μορια απο αυτον.Για τους δασκαλους παλι τι να σχολιασω ???ξεκαθαρο...καλομαθαν με τις προυπηρεσιες και φοβουνται οτι το ασεπ τους χαλαει τα σχεδια...αυτοι που μου εκαναν επιθεση για τους πινακες ειναι ΔΑΣΚΑΛΟΙ και διαμαρτυρονται σε αλλο τοπικ γιατι δεν τους προσμετρηθηκε προυπηρεσια στα Δωδεκανησα.ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
Μαριαν επειδη το θεμα αυτο ειναι το ακριβως αντιθετο απο τα δικα σου στμφεροντα καλυτερα ανοιξε αλλο νεο, με τιτλο σχετικο με αναγνωριση προυπηρεσιας στα δυπροσιτα
Ας ανοίξουμε ο καθένας μας ένα θέμα λοιπόν. Δυστυχώς είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να δουν σφαιρικά το θέμα. Αλλά το καταλαβαίνω. Κάνεις ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν. Και έρχεται την άλλη μέρα μια άλλη κυβέρνηση με άλλους νόμους. Και ξανά μανά απο την αρχή...χωρίς τέλος. Όσο δεν αλλάζουν τα πάντα , ριζικά, με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της εκπαίδευσης, θα καθόμαστε και θα κλαίμε όλοι μας την μοίρα μας. Και ξέρετε, ποιο είναι αυτό το οποίο ώρες ώρες, μου φαίνεται αστείο ; Ενώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν αύριο μεθαύριο χρήματα για μισθούς, φωνάζουμε και τσακωνόμαστε μεταξύ μας....Υποτίθεται ότι έχουμε μυαλό. Γιατί δεν σκεφτόμαστε όλοι μαζί να προτείνουμε ένα δίκαιο σύστημα; Που να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους ;
Ερωτηση : τη γλώσσα γιατι την εβγαλες παραθετοντας το μνμ μου;
για να μην "ακούγεται" επιθετική η φράση που συνοδεύει η φατσούλα. Συγγνώμη αν "φάνηκε" αλλιώς. Δεν έχω καμία πρόθεση ούτε να ειρωνεύομαι ούτε να είμαι επιθετική.Και στην επικοινωνία σε γραπτό λόγο, οι παρεξηγήσεις προκύπτουν πολύ εύκολα.
Δημητρα κι επειδη δεν εχει παραθυρακια στον κλαδο σου ας ανοιξει κι εκει ενα με τα αναδρομικα δυσπροσιτα ας πουμε. Ερωτηση: Αφου δεν ειχες διαθεση να πας οπουδηποτε, το κουτακι γιατι ακριβως το εβαλες? Δεν ηξερες οτι μπορει να βρεθεις και Αγαθονησι ή δεν ηξερες για την ποινη σε περιπτωση αρνησης.
Ψέματα γράφει. Αν ενώ απαντάς στον άλλον του βγάζεις την γλώσσα είναι προσβλητικό και επιθετικό.Επειδή κάνει την επανάστασή της.