0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το συγκεκριμενο νημα εχει ανοιχτει στην κατηγορια των πε 19-20 !Αληθεια συναδελφοι πιστευετε υπαρχουν πολλα λαθη στον βοηθητικο πινακα μας (με προυπηρεσια);Εγω παντως με περιμενα πολυ πιο χαμηλα!
Δεν ξέρω αν υπάρχουν λάθη. Δε νομίζω. Απλώς εγώ ακόμη απορώ πως έχουν κάποιοι προϋπηρεσία με πτυχίο από το 2010 και μετά. Είναι αρκετοί οπότε λίγο δύσκολο να είναι όλα λάθη!
αυτό έγινε λόγω του μεταπτυχιακού ειδικής αγωγής που απέκτησαν .
Έχει άτομα που είναι στον πίνακα με προϋπηρεσία με πτυχίο πχ 2013 και το όνομά τους δεν είναι στον πίνακα ειδικής.
Δεν είναι στους περσινούς πίνακες ειδικής και στους τωρινούς πίνακες έχει προυπηρεσια;Λοιπόν , μήπως είναι ειδική κατηγορία;ορφανός; πολύτεκνος; τρίτεκνος; σχολείο ευρωπαικης ένωσης;
Αν αυτό φαίνεται στον πίνακα από τα πεδία "Ειδική κατηγορία" και "τρίτεκνος", έχουν όχι και στα δυο κάποιοι.
Καλησπέρα σε όλους,
Νομιζω οτι ειναι ευκολο να το καταλαβεις..υπαρχουν καποιοι με σεμιναριο ειδικης αγωγης που ειχαν αποκτησει πριν τις 30/8/2010 μπηκαν στο πινακα ειδικης και λογω παιδαγωγικης επαρκειας μπηκαν και μαλιστα σε καλη σειρα ..δουλεψαν στην ειδικη αγωγη 2012-2013και 2013-2014 και απο τον πινακα μηδενικης με το ανοιγμα της προυπηρεσιας στο πινακα γενικης βρισκονται σημερα με τουλαχιστον 18 μορια στο πινακα με προυπηρεσια και μαλιστα σε καλη σειρα...
Όπως είπα και πιο πάνω δεν υπάρχει το όνομά τους στον πίνακα ειδικής. Εξάλλου θα ήταν περίεργο με πτυχίο 2013 να είχαν κάνει σεμινάριο ειδικής πριν το 2010.
Συνάδελφοι, αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση.Τα μόρια που έχω για την περσινή χρονιά είναι λιγότερα κατά 4 μέρες σε σχέση με τους υπόλοιπους πουπήραν στην ίδια φάση. Η φάση είχε ανακοινωθεί Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί (δε θυμάμαι) και παρουσιάστηκατη Δευτέρα. Γιατί οι υπόλοιποι έχουν 0,133 μόρια(δλδ 4μέρες) περισσότερη προυπηρεσία;Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει; Να κάνω ένσταση;