0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όντως στο δρόμο στεκόμασταν αλλά σου έδινε τη δυνατότητα να μπεις σε κλιματιζόμενη αίθουσα που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου, αν θυμάσαι. Μια ευγενέστατη κυρία ενημέρωνε ανά 10 λεπτά το πλήθος σε ποιο αριθμό βρίσκονται, οπότε ο καθένας ήξερε πώς να κινηθεί (καφές, ψώνια, άλλες δουλειές κ.α.)Κάποιος συνωστισμός μόνο δημουργήθηκε σε κάποια φάση, διότι μερικοί συναδελφοι συμπλήρωναν εκείνη την ώρα την αίτηση και ήθελαν κάπου να ακουμπήσουν. Γενικά τσουλάει.
Πηγα σημερα απο Καλαμο αττικης 9 παρα στη δευτεροβαθμια ανατολικης αττικης (Γερακα γιατι εκει ανηκουμε) και την ειχαν αποσυρει τη λιστα με τα νουμερα και με εστειλαν στην προισταμενη μηπως και με γραψει,η απαντηση της ηταν να παω σε αλλη δευτεροβαθμια λες και μενω διπλα ή να με γραψει για αυριο και οταν τους ειπα οτι ειναι ντροπη τους αυτο που κανουν αυτη την εποχη μου,μου ειπε δεν σε γραφω ουτε για αυριο, συγχαρητηρια ωραια συμπεριφορα να παρακαλαμε για μια αιτηση !!!!
6 ωρες σημερα στην
Έπρεπε να πας κατευθείαν στον διευθυντή της συγκεκριμένης διεύθυνσης και να καταγγείλεις την τύπισα για τη συμπεριφορά της. Αν και - απ' όσο γνωρίζω - δεν θα έβγαζες άκρη με τους συγκεκριμένους (και γενικά ειρωνικό υφάκι έχουν οι περισσότεροι βολεμένοι υπάλληλοι της συγκεκριμένης διεύθυνσης). Θα τα βρουν μπροστά τους σύντομα, αλλά μην περιμένουν αλληλεγγύη μετά.
Εγώ ήμουν το 89, στις 7 παρά 20, μαζί είμασταν!
A!Oι δυο σπανιες ειμαστε!Καταλαβαινεις τι λεω..Μου εδωσες και το στυλο σου να γραψω τον αριθμο μου!Κοιτα να δεις...
Δ/νση ΔΕ Α Αθήνας τελευταία μέρα σήμερα ο κακός χαμός! Πήγα 9.30 και τελείωσα 13.00! Ελπίζω να άξιζε ο κόπος!