0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχεις δικιο για την υλη. Τι να πω..καλη επιτυχια
χημεία και μένα μου ξινίζει. Δεν την έκανα σχολείο και όντως μου φαίνεται περίεργο που είναι στα προαπαιτούμενα.
Μην σε ξινίζει καθόλου έχει αλλάξει ο νόμος εδώ και αρκετά χρόνια και η ύλη βασίζεται στην ύλη Λυκείου για όλα τα τμήματα.Παλαιότερα έδινες μαθήματα του 1ου έτους,αν προερχόσουν από τμήμα θετικών σπουδών και αντίστοιχη ύλη,αν προερχόσουν από θεωρητικών σπουδών τμήμα έδινες ύλη με βάση τις εκάστοτε πανελλήνιες.Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όπως είπα έχει αλλάξει ο νόμος.Κατατακτήριες Νέος Νόμος 2013τα μαθήματα μπορείτε να τα δείτε εδώ για το 2012και εδώ για το 2015_2016Παλαιότερα έδινες κάποια μαθήματα του 1ου έτουςπερισσότερα εδώ: Οδηγός ΣπουδώνΟδηγός Σπουδών Παλαιού ΠρογράμματοςΟδηγός ΕπιβίωσηςΟδηγοί Σπουδών παρελθόντων ετών: 2013-14, 2012-13, 2011-12, 2010-11, 2009-10, 2008-09 Αίτηση κατάταξης (για πτυχιούχους άλλων τμημάτων)Αίτηση - Δήλωση ΟρκωμοσίαςΑίτηση Κατάταξης στο Τμ. Φυσικής
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες. Από τη στιγμή που πρέπει να είναι 3 μαθήματα, υποθέτω πως έχει λίγο νόημα η Χημεία. Αυτά τα έγγραφα τα έχω δει τα περισσότερα. Απλά ήθελα να ξέρω τι επίπεδο δυσκολίας έχουν οι κατατακτήριες αυτές! Ιδανικά, περσινά θέματα!
παρακαλώ και καλή επιτυχία να έχεις.Επειδή δείχνεις να μην ξέρεις καλά το Φυσικό (μπορεί να κατάλαβα και λάθος) θα ήμουν πολύ αδιάκριτος να ρωτήσω τι έχεις τελειώσει;Η Χημεία έχει νόημα.Να εξηγήσω το γιατί,η Φυσική έχει μεγάλη επαφή με πολλές άλλες επιστήμες,Μαθηματικά (οι καθηγητές μας,έλεγαν ότι πρόκειται για μεγάλο εργαλείο και είχαν δίκιο),Χημεία (βλέπε Φυσικοχημεία Γιαννακουδάκη),
Έχεις δίκιο δε γνωρίζω το Φυσικό καθόλου καλά. Τελείωσα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. Σε λίγο καιρό θα τελειώσω και το Μεταπτυχιακό πάνω στη Διδακτική των Εππιστημών. Θέλω να πάω στο Φυσικό έστω και αργά γιατί είναι κάτι που μ'αρέσει πολύ. Γνωρίζω ότι έχει μεγάλη σχέση με Μαθηματικά αλλά δεν ήξερα ότι ισχυεί το ίδιο για Χημεία (ως ένα βαθμό, είναι αναμενόμενο).
Καλησπέρα,σορρυ για την καθυστέρηση στην απάντηση.Το τμήμα Φυσικής όπως μας αρέσει να αποκαλούμαστε και όχι Φυσικό,όπως έλεγε καλή του ώρα ένας καθηγητής μου έχει σχέση με Μαθηματικά,
Πρέπει να περάσεις με κατατακτήριες ή πανελλαδικές
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Πολύ χρήσιμες! Τμήμα Φυσικής, λοιπόν.