0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ τους χαίρομαι γιατί διεκδικούν το αυτονόητο...την εφαρμογή του νόμου.
έτσι έτσι...κάντε θεωρία την εκμετάλλευση από το κράτος...έτσι σε καλό δρόμο σας βρίσκω....
Εκμετάλλευση του κράτους είναι να σε ταίζει με μόρια, διπλά μόρια αν και εφόσον εσύ μπεις στο κυνήγι.Κι όλα αυτά γιατί; Υπάρχει τέλος, θα διοριστείς ποτέ μόνιμα ή θα συμμετέχεις στη διαιώνιση της ελαστικής απασχόλησης.Εκεί βρίσκεται η εκμετάλλευση συνάδελφε.
Μετά τα ασφαλιστικά θα ξανακάνουμε αίτηση ή θα μετράει αυτή που κάναμε αυτή την εβδομάδα;
και τότε εσύ γιατί κάνεις τα ασφαλιστικά μέτρα; φοβάσαι μήπως σε περάσουν άλλοι που δούλευαν στη μεταβατική περίοδο και τους εκμεταλλευτούν πιο πολύ από εσένα; δεν θέλετε το ανακάτεμα της τράπουλας....ακόμα κι από αυτούς που και ασεπ έχουν και εργάστηκαν στην μεταβατική...
Καταρχήν δε συμμετέχω στα ασφαλιστικά μέτρα ούτε των με ούτε των δε. Πράγματι το θεωρώ άδικο να με περάσουν άτομα λόγω του αναδρομικού ανοίγματος και κυρίως λόγω αναδρομικής αναγνώρισης των δυσπροσίτων. Είχα την ευκαιρία να επιλέξω δυσπρόσιτο δε το έπραξα γιατί δεν είχα σύμφωνα με το νόμο κίνητρο να το επιλέξω.Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί τώρα πρέπει να βρεθώ πίσω μολονότι αυτή την τετραετία (2010-2014)εργάζομαι από 1η ή 2η φάση; Από την άλλη έχω το πλεονέκτημα επιτυχίας στον ασεπ. Θα μπορούσα να πω ότι με συμφέρει να κερδίσουν το δικαστήριο αυτοί που ζητούν να ληφθεί υπόψιν η απόφαση του στε για τον καταρτισμό των πινάκων των αναπληρωτών. Ωστόσο δεν μπορώ να πω πω θα χαιρόμουν με μια τέτοια απόφαση γιατί θα άφηνε πολύ κόσμο που έχει εργαστεί στην εκπαίδευση πολύ πίσω.
Εγώ πάλι θα χαιρόμουν στην περίπτωση που οι προσφυγέντες κερδίσουν τα ασφαλιστικά μέτρα, γιατί έχω το πλεονέκτημα της επιτυχίας στον ΑΣΕΠ (που κάποιοι άλλοι δεν έχουν) και κυρίως γιατί δε θα βρεθώ πίσω από άσχετους, από ανάξιους και από όσους βολεμένους τόσα χρόνια απαξίωναν τη γραπτή δοκιμασία του ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών και δεν έκαναν τον κόπο ούτε από ένα εξεταστικό κέντρο να περάσουν, προφασιζόμενοι διάφορα!
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είναι για σήμερα...μεσάνυχτα θα γίνει; Δεν υπάρχει κανείς αιρετός να ενημερώσει; ; Ρίχτηκαν όλοι στον προεκλογικό αγώνα;
Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου, ειλικρινά.Συλλυπητήρια για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που εξακοντίζεις προς πάσα κατεύθυνση...υπεραπλουστευτικό, ισοπεδωτικό, φασιστικό.