0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλοί από αυτούς στενοχωρήθηκαν ιδιαιτέρως που για λίγο δεν μπήκαν στην κατηγορία του 24μηνου. Αν έπιαναν τη συγκεκριμένη ρύθμιση δεν θα στρέφονταν εναντίον της.
Εννοειται!!!!!!!!!!! Καθενας προβαλει ως σωστα και αντικειμενικα κριτηρια για διορισμο αυτα που τον συμφερουν! Ο ασεπιτης θα πει αριστευσα "εγω ειμαι αξιος" ο προυπηρεσιακιας "εγω ετρεξα και εχω και εμπειρια" ...ε ετσι και ο επιτυχων τωρα καιροσκοπικα προσπαθει να καρπωθει κατι βγαζοντας υποθετικα σεναρια απο την αποφαση του Στε....φυσικα και οι δικηγοροι φουσκωνουν μυαλα! ....ατελειωτος σκοτωμος για μηδεν διορισμους! Αστεια πραγματα!
Σύμφωνα με τον Μπράτη απόψε θα δημοσιοποιηθούν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών. Ξέρουμε αν τελικά ο ΣΑΝ θα καταθέσει αύριο ασφαλιστικά μέτρα κατά των πινάκων και αν ναι πότε θα εκδικαστούν αυτά. Θα παμε να παρουσιαστούμε και θα μας γυρισουν πίσω;;
Αν δεν κάνω λάθος, χτες κατατέθηκαν από τον δικηγόρο του ΣΑΝ και σήμερα θα κατατεθεί η αίτηση αναστολής.Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση από τον ίδιο...