0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πιστεύω πως δήλωσε πολύς κόσμος φέτος το κουτάκι λόγω οικονομικής στενότητας και λοιπών δυσκολιών (οικογένεια, μετακινήσεις ...). Αν λοιπόν, καλέσει 350 φιλολόγους π.χ. στην α΄ φάση και γνωρίζοντας ότι τα κενά βρίσκονται στη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα, νομίζω πως θα προχωρήσει αρκετά χαμηλά ο πίνακας (ίσως και μέχρι το 470), δεδομένου ότι οι πρώτοι επιλέγουν που θέλουν να εργαστούν και δε βάζουν το κουτάκι και ότι αρκετοί τρίτεκνοι βρίσκονται πλέον ψηλά στον πίνακα! Ίδωμεν!
Δασκαλοι και νηπιαγωγοι διαμαρτυρονται και μαλιστα δικαιως γιατι εχασαν 100αδες θεσεις στον πινακα!!!Μαζικες προσφυγες για να σταματησειη αδικια...ολοι οι ασεπιτες μπροστα στους πινακες!!!οι νηπιαγωγοι δεν το βαζουν κστω ....
βλεπω οπου σταθεις και βρίσκεσαι παρακινείς κοσμο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα σου!!! Αξιος...........Αλλα θα τα βρείς σύντομα μπροστά σου........Εδω ενημερώνουμε και πληροφορούμε συναδέλφους δεν διαφημίζουμε δικηγορικά γραφεία!!!!
μαζι σου ρε συναδελφε, αλλά όπως εχουμε ξαναπει ,κι εγω που έχω ΑΣΕΠ ,ανεβηκα στον πινακα...γιατι να την πληρωσουμε κι εμεις;...ειπαμε...καθε ειδικοτητα εχει τις ιδιατεροτητες της...οι νηπιαγωγινες του γνωστου συλλογου ..άσε...έχουν άλλες βλέψεις...μην τις μπερδευεις με την υποθεση των 222...
3)και η υπουργός έχει περισσότερες πιστώσεις στη διάθεσή της (από 18000 πέρσι σε 21000 φέτος) και δήλωσε πως θα είναι καλύτερη χρονιά η φετινή,