0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνωμη αλλα τα σκεφτεστε σοβαρα αυτα που λετε για την ΚΙΑΟΥ...Η κυρια την προηγουμενη εβδομαδα διχασε τους αναπληρωτες και εσεις αντι να ξεσηκωθειτε μετα τις τρομερες επονειδιστες δηλωσεις που εκανε την θελετε υπουργο παιδειας...Να γιατι παμε κατα διαολου...ΕΛΕΟΣ!!!
Σχετικά με την Αττική, που ενδιαφέρει πολλούς από εμάς: Πιστεύεις δηλ. ότι η Αττική δε θα παρει στην α φαση και θα πάρει στην επόμενη; Γιατί, αφού άργησαν τόσο πολύ να κάνουν τις προσλήψεις, δεν παίρνουν τον ίδιο αριθμό με πέρυσι; Ας μην είναι μεγαλύτερος! Πέρυσι στις 17/9 είχαν γίνει και οι 2 φάσεις και η Αττική είχε καλέσει ικανοποιητικό αριθμό αναπληρωτών. Γιατί όχι και φέτος; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό! Ρώσικη ρουλέτα κατάντησε πια το να κάνεις αίτηση! Πολύ μεγάλο ρίσκο είτε δηλώσεις μόνο Αττική είτε και έξω...
Κοιτα, εγω δεν ειμαι απο αυτους που εχω πληροφοριες απο υπουργειο και γνωστους... Οποτε μπορει να λεω και βλακειες....Απλα θεωρω οτι θα εχει πολυ λιγους σε Αττικη γιατι μην ξεχνας οτι φετος εχουν ερθει στην Αττικη παρα πολλα ατομα με μεταθεση/αποσπαση. Οποτε ενα σχολειο στην Αττικη που αντι 6 ΠΕ.02 εχει 3 ειναι προβλημα, αλλα ενα σχολειο στον Εβρο π.χ. που θελει δυο ΠΕ.02 και δεν εχει κανενα προηγειται στην καλυψη των κενων. Επειδη υπαρχουν παρα πολλα σχολεια σαν το δευτερο παραδειγμα που ειπα θεωρω πως αυτα θα καλυψει αρχικα το υπουργειο. Τα ιδια ακριβως που λεω ισχυουν και για μαθηματικοφυσικοχημικους. Θα δουμε, δε μπορουμε παρα να ελπιζουμε...
Φιλόλογος με σειρά 1100 και κουτάκι πιστεύετε ότι έχει ελπίδα για κλήση φέτος, εννοώ 2015-16, όχι 2015? Ευχαριστώ.