0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nα σου πω...πλάκα μου κάνεις;
Έχεις δίκιο, εξάλλου και η υπουργος είπε έως 10/10 θα καλυφθούν τα κενά. Επειδή όμως πλησιάζει και 28η με αργίες κτλπ γιατί να πληρώσουν τον Οκτώβρη, πάμε για Νοεβρη, έτσι χαλαρά.
Κανεις δεν ξερει, μην πανικοβαλλεσαι.. Η Αθηνα θα βγαλει κενα και οι πολυ ψηλα στον πινακα καποια στιγμη θα πανε, εμενα η λογικη μου αυτο λεει...
5 Οκτώβρη έχει και ημέρα αθλητισμού !!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/237952/ti-exelixeis-ehoyme-me-tis-proslhpseis-ton.htmlΟλοένα και λιγοστεύει ο αριθμός για την
Πιστεύω με του ρυθμούς που πάνε ότι την Τρίτη θα βγουν οι πίνακες και την άλλη Παρασκευή η πρώτη φάση Sent from my iPhone using Tapatalk
Για μένα, θα είναι δώρον άδωρον, αν παρουν Αττική κάποια στιγμή αλλά όχι στην α φάση. Καταλαβαίνω αυτό που μου έγραψε ο Dimeos και ίσως να έχει δίκιο. Απ' την άλλη, όμως, αν η Αττική έχει κάποια κενά, γιατί να πάρουν αργότερα, αφού υπάρχουν οι πιστώσεις, πέρυσι τέτοια εποχή είχαν προσλάβει αρκετούς - ο πίνακας είχε φτάσει αρκετα χαμηλά!
Πέρυσι είχαν κάνει πολλές αποσπάσεις και λίγες μεταθέσεις στην Αττική. Ξέρει κανείς πόσοι ήταν σύνολο για να κάνουμε σύγκριση;