0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πλην Αττικής έχεις βάλει κάτι άλλο;
Έχω μπερδευτεί εντελώς...Πώς είναι δυνατόν φέτος με τόσα κενά, με τις πιστώσεις , τέλος Σεπτεμβρίου να ακούμε ότι θα πάρει τόσους λίγους. Εγώ δυστυχώς έχω δηλώσει μόνο Αττική και παρόλο που είμαι πολύ ψηλά στον πίνακα έχω απογοητευτεί εντελώς!
Ούτε αυτοί ενδιαφέρονται για την Παιδεία κι ας λένε ότι την έχουν ως προτεραιότητα. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι απογοητευτικά. Δεν ενδιαφέρονται για μαθητές, κενά, ποιότητα, αναπληρωτές...Και μετά τρέχουν οι κληθέντες να προλάβουν καράβια, να πάρουν μαζί παιδιά, να τακτοποιήσουν υποθέσεις, να πακετάρουν τη ζωή τους σε ένα παλιό αμάξι...Το έχω ζήσει...Φέτος δεν έχω ελπίδα να εργαστώ, και φέτος, καταλαβαίνω όμως όλους όσοι θα κληθούν. Νιώθω οργή, απογοήτευση...Μας εξευτελίζουν και μας ταπεινώνουν. Ας ξεστραβωθεί κάποιος από το υπουργείο και ας διαβάσει αυτό το μήνυμα και ας μπει στη θέση μας για 1 δευτερόλεπτο.
Nαι, νησάκια! Εσύ; Και φοβάμαι μήπως έκανα βλακεία από τον πανικό μου, όταν είδα τόσες πολλές μεταθέσεις και αποσπάσεις. Είμαι κι εγώ ψηλά αλλά η αντίστροφη περίπτωση της ralou... Φοβάμαι για τον ακριβώς αντίθετο λόγο:-[
Μα αυτοί ούτε στη φαντασία τους δε θέλουν να μπουν για 1 δευτερόλεπτο στη θέση μας! Καλά είναι εκεί που βρίσκονται, με τα ωραία τους γραφεία, τους παχυλούς μισθούς τους, τους γραμματείς τους κ.λ.π., γιατί να ξεβολευτούν; Ούτε υποθετικά δεν παίζει αυτό που γράφεις!
Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Πέρυσι μέχρι τέλος Σεπτέμβρη είχαν πάρει σχεδόν 400, φέτος με αποδεδειγμένα περισσότερα κενά, θα πάρουν περίπου 350. Αυτή είναι η αριστερά που θα ενισχύσει το δημόσιο σχολείο;
Η πρώτη φάση στη