0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
fd, είσαι στους 500 πρώτους του πίνακα;
Σωστα. Απο το 2014-2015 τα δυσπροσιτα θα διπλασιαζονται.
ακριβώς!!!στην γενική...έχω ζήσει σκηνικά ανάλογα πριν από 4 χρόνια όπου ήμουν οριακά και σε μια φάση κλήθηκα ακριβώς ως τελευταίος μη τρίτεκνος!!!
Αν βοηθάω, σας ενημερώνω ότι πριν από μένα , σειρά 1100 τώρα, είναι 275 φιλόλογοι ΕΑ , αν μέτρησα σωστά. Εικάζω ότι πολλοί εξ αυτών απενεργοποίησαν την αίτηση καθώς προτιμούν την ΕΑ και περιοχές κοντινές. Πολλοί επίσης θεωρώ ότι λόγω ηλικίας, οικονομικών και οικογένειας δεν μπόρεσαν να δηλώσουν κουτάκι. Γνωρίζω 2 περιπτώσεις που πάντα έβαζαν κουτάκι και η μια γέννησε, οπότε δεν το τόλμησε, και ο άλλος δε δήλωσε λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας της μητέρας του. Κι εγώ που το έβαλα, αν με καλέσουν, ελάχιστες εως καθόλου πιθανότητες, το σκέφτομαι αν θα δεχθώ λόγω οικονομικών.
Πρόπερσι το έπαθα και βρέθηκα στο εξωτικό Καρπενήσι, ζήτω το κουτάκι και το υπουργείο που με έστειλε για χειμερινές διακοπές! Δεν είναι φοβερό;
πόσοι απ της ειδικής είναι στους 500 πρώτους;;;μπράβο σου που τους μέτρησες.. χτες προσπάθησα να το κάνω και πονοκεφάλιασα...[/quotαφού κάθε Σεπτέμβρη νιώθω ...για να κοιμηθώ μετράω ΕΑ αντί για προβατάκια...
..εγώ στην λεβεντογέννα Κρήτη!!!δεν έχω παράπονο απ τις καλύτερες χρονιές
Παράθεση από: fd στις Σεπτεμβρίου 28, 2015, 02:40:04 pmπόσοι απ της ειδικής είναι στους 500 πρώτους;;;μπράβο σου που τους μέτρησες.. χτες προσπάθησα να το κάνω και πονοκεφάλιασα...[/quotαφού κάθε Σεπτέμβρη νιώθω ...για να κοιμηθώ μετράω ΕΑ αντί για προβατάκια... θυμάσαι λοιπόν πόσοι είναι της ειδικής στους 500 πρώτους;;;
Σκέψου ότι εγώ είμαι από Κρήτη Είναι εντελώς σχιζοφρενικό αυτό το σύστημα!
Καλησπέρα. Δηλαδή για να καταλάβω: με το πολυνομοσχέδιο θα αφαιρέσουν τα διπλά μόρια που τώρα μας έδωσαν; Εγώ για παράδειγμα πήρα τώρα διπλά μόρια , επειδή το 2012-2013 είχα υπηρετήσει σε ένα δυσπρόσιτο ορεινό σχολείο.