0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ειδική αγωγή θα βγει μεσοβδόμαδα. Τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν εμάς την Παρασκευή? Πέρσι κάθε 10 μέρες έβγαζαν φάση.
Άραγε θα ανακοινώσουν τα κενά εγκαίρως, να ξέρουμε κι εμείς που δεν έχουμε βάλει κουτάκι αν έχουμε καμιά ελπίδα?
Το ξέρω ότι είναι ρίσκο χωρίς κουτάκι αλλά τα παιδιά είναι ένας λόγος που αποτρέπουν πολλούς από εμάς να το δηλώσουμε. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι φέτος θα μείνω εκτός ακόμη και με καλή σειρά. Ωστόσο τρέφω μια τελευταία ελπίδα μια και στην περιοχή που δήλωσα έχουν μείνει δύο κενά που δεν καλύφθηκαν στην α' φάση.
Η β φαση δασκαλων αν εχω καταλαβει καλα παει για την επομενη εβδομαδα... Η δικια μας;;;;;;;;;;;;;;;
H Φθιώτιδα έχει 3 κενά ΑΚΩ και 1 ΑΜΩ. Με ενημέρωσαν ότι σήμερα στέλνουν τα κενά και συνήθως οι προσλήψεις μετά γίνονται άμεσα. Αν καθυστερήσουν θα είναι για οικονομικούς λόγους, όχι λόγω έλλειψης οργάνωσης. Ο Παπαδομαρκάκης της
Καλά πού βρίσκονται 30 ακόμη κενά φιλολόγων στα Δωδεκάνησα; Στην α΄ φάση προσελήφθησαν 60 άτομα (αν δεν κάνω λάθος) και μόνο 1 δεν προσήλθε! Δεν μπορώ να καταλάβω, εκτός κι αν εννοεί ΑΜΩ και ωρομίσθιους, οπότε δε με παραξενεύει!
Σε αυτά που λέτε θα προσθέσω και κάτι που ίσως κάποιοι δεν έχουν σκεφτεί. Την απώλεια άλλων εισοδημάτων. Εγώ, για πχ, πριν κάποια χρόνια βρέθηκα πολύ μακριά ως αναπληρώτρια, έχασα τα ιδιαίτερά μου και τα τελευταία 2 χρόνια δεν κάνω ούτε ένα μαθημα! Πέρισυ δε δε δούλεψα ούτε σε σχολείο. Τραγικό...
Κενά να υπέρχουν.Καλό είναι μήπως και δουλέψουν περισσότεροι συνάδελφοι.