0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει ή να μου υποδείξει να διαβάσω που υπάρχει γραπτώς και νομοθετημένα το καθηκοντολόγιο διευθυντών και υποδιευθυντών διότι στο σχολείο μου δεν θέλουν κάνουν καμία δουλειά διοικητική (myschool, παρουσιολόγια ΕΣΠΑ αναπληρωτών, πρόγραμμα, εφημερίες κτλ) και τα αναθέτουν συνεχώς σε άλλους( κυρίως φιλόλογους και πληροφορικής)
Το "με ευθύνη του διευθυντή" μεταφράζεται και "το κάνει ο διευθυντής" και "το αναθέτει σε άλλο συνάδελφο και επιβλέπει την ορθή διεκπεραίωσή του". Απ' τη μία αυτό είναι άδικο για τους υπόλοιπους, αλλά από την άλλη η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των διοικητικών δουλειών στο σχολείο γίνεται "με ευθύνη του διευθυντή" στις οδηγίες που στέλνονται, οπότε είναι αδύνατο να τα κάνει όλα μόνος του ο διευθυντής. Οι περισσότεροι διευθυντές κρατάνε μία ισορροπία. Εσύ έπεσες στο στραβόξυλο. Μόνο με συνολική αντίδραση του συλλόγου θα μπορέσετε να κάνετε κάτι. Όταν γίνει η συνεδρίαση ανάθεσης εξωδιδακτικτών (εάν δεν έχει γίνει ήδη) φροντίστε να κρατήσετε την κατάλληλη στάση.
στην