0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και στο Λασίθι υπάρχουν ακόμη. Πιστεύετε ότι μία φάση 100 ατόμων είναι υπερβολική με τα τωρινά δεδομένα;
Δε νομίζω ότι η γ΄ φάση (όταν γίνει) θα έχει 100 φιλολόγους! Μου φαίνεται μεγάλο το νούμερο, καθώς έχουν ήδη προσληφθεί 500+ στις δύο πρώτες φάσεις. Υπολογίζω καμιά 60 πάνω-κάτω κι αυτοί έτσι όπως πάμε κατά τις 10 Νοέμβρη, δυστυχώς! Μακάρι, βέβαια, να έχουμε γρηγορότερα καλά νέα και πολλές προσλήψεις!
Καθολου αισιοδοξο σεναριο..........
Έτσι, τα βλέπω τα πράγματα προσωπικά. Μακάρι, όμως, να κάνω λάθος και να προσληφθούν 100+ φιλόλογοι στη γ΄ φάση! Από τις 2000 πιστώσεις που έλεγαν πως εξασφάλισαν, λέτε να πάρουμε κι εμείς ένα καλό μερίδιο;
https://www.alfavita.gr/arthron/4579-ta-kena-kai-1500-oi-pistoseis-sti-deyterovathmia-ekpaideysi
Κάποιοι λίγοι φύγαν σήμερα στην παράλληλη στήριξη . Ως το 30 του εκκαθαρισμένου μας εντόπισα 2 άτομα που κλήθηκαν.. Μου είναι όμως δύσκολο να κάνω εκκαθάριση.. Κάποιος καλός συνάδελφος θα μας βοηθήσει για άλλη μια φορά ..
γιατί να κάνες εκκαθάριση. ειναι ΑΜΩ και παραμένουν ενεργοί ως ΑΚΩ στην γενική για όλες τις περιοχές