0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στους προσληφθέντες. Με πήραν κι εμένα επιτέλους. Είδα την πρώτη λίστα με τα 300 κάτι άτομα δεν ήμουν μέσα και πήρα τα βουνά. Μόλις γύρισα και είδα τη δεύτερη λίστα με τα 200 κάτι άτομα και ήμουν μέσα. Στο σπίτι μου. Δεν το πιστεύω μετά από τόσα χρόνια εξορία.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στους προσληφθέντες. Με πήραν κι εμένα επιτέλους. Είδα την πρώτη λίστα με τα 300 κάτι άτομα δεν ήμουν μέσα και πήρα τα βουνά. Μόλις γύρισα και είδα τη δεύτερη λίστα με τα 200 κάτι άτομα και ήμουν μέσα. Στο σπίτι μου. Δεν το πιστεύω μετά από τόσα χρόνια εξορία. Γιατί βγήκαν δυο λίστες? Τι διαφορά υπάρχει? Καλή υπομονή σε όσους δεν προσελήφθησαν και καλή σχολική χρονιά στους υπόλοιπους. Έστω και Νοέμβρη μήνα...
Σε λίγο καθαρός αναπληρωτών έτσι ως παρηγοριά σε αυτούς που μείναμε πίσω να κλαίμε γιατί αν άνοιγαν οι πίνακες όπως έπρεπε ή αν μέναμε στα περσινά τώρα θα ήμασταν κι εμείς κάπου σε αυτούς τους πίνακες.Καλή τοποθέτηση σε όλους εμείς ας φάμε τους εκκαθαρισμένους......
Εκείνος ο εκκαθαρισμένος που λέγαμε;
http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item1130
Εμείς που δεν κληθήκαμε πρέπει να πιέσουμε για την ενισχυτική. Μην έχουμε τα περσινά...ενισχυτική σε όλες τις περιοχές, δεν υπάρχουν λιγότερο αδύναμοι μαθητές ή πιο πλούσιοι σε κάποιες περιοχές. Στέλνω πάλι μεηλ όπου μπορώ...Εσείς???