0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα βγαλει κενα και η Αθηνα (και τα αλλα αστικα κεντρα) αφου εκει τα κενα ειναι αλλου τυπου. Δεν ειναι οπως τα νησια που καποιος πηρε αποσπαση για Αττικη και λειπει απο την αρχη της χρονιας. Ειναι κενα που εχουν να κανουν με τον αριθμο των μονιμων σε καθε ειδικοτητα και το ποσοι θα συμβει να λειψουν στη διαρκεια της χρονιας (προωρη συνταξη, θανατος, εγκυμοσυνη, αδεια ανευ αποδοχων, αναρρωτικη αδεια για καιρο κλπ). Ετσι αν σκεφτειτε οτι φιλολογοι υπαρχουν χοντρικα 5.000 σε ολη την Αττικη καποιοι για καποιο λογο θα λειψουν, δε θα ναι μονο 1,2 ή 3 ατομα αλλα πολυ πειρσσοτεροι! Επισης καθε χρονο καπου αρχες Δεκεμβρη γινεται μια σχετικα μεγαλη φαση αναπληρωτων και ολοι αυτοι δε δικαιουνται μετα ταμειο ανεργειας. Οποτε αισιοδοξουμε ολοι (και γω φυσικος ειμαι και σκεφτομαι ολους αυτους που περσι δουλευαν και φετος ειναι ανεργοι... και σε μας ειναι ενα 35% δυστυχως) καλη δυναμη στους πολυπαθους κλαδους μας!!
Γιατί λες ότι όσοι προσλαμβάνονται Δεκέμβριο δε δικαιούνται επίδομα ανεργίας; Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε όσους το διεκδικούν για πρώτη φορά.
Νομιζω (δεν ειμαι σιγουρος) οτι αν σε παρουν καπου 15 Δεκεμβρη δεν προλαβαινεις, αν κανω λαθος σορι ακυρο αυτο που ειπα. Απλα μου το χαν πει συναδελφοι που τοτε προσληφθηκαν...
O 1ος πίνακας είναι από τον κρατικό προϋπολογισμό, ο δεύτερος από το ΠΔΕ. Όσοι είμαστε σ αυτόν θα πρέπει να προσέξουμε να πάρουμε κ τις 23 ώρες γιατί συμπληρώνεις παρουσιολόγιο κ πληρώνεσαι για τις ώρες που κάνεις. Λιγότερες ώρες λιγότερα χρήματα.