0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
50-70 άτομα, εάν όχι την Παρασκευή την επόμενη εβδομάδα σίγουρα!
gia 96, τα κενά μας ήταν 160,έως τις τελευταίες προσλήψεις. Επειδή πήραν 100 άτομα την τελευταία φορά, θεωρώ ότι αυτή η φάση θα έχει 50- 70 άτομα. Δεν έχω πληροφορίες, εικασίες κάνω.
Σωστά εικάζεις! Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα! Πάντως, μακάρι να είναι και περισσότεροι οι φιλόλογοι που θα προσληφθούν! Α, και να έχει και Αττική μέσα αυτή τη φορά!
Να εχει Αττικη αλλα οχι 5 μονο ατομα... Θα βγει μια φαση της προκοπης επιτελους;;;
Την ίδια απορία έχω κι εγώ και φαντάζομαι κι άλλοι. Αν είναι η δ΄ φάση να έχει μόνο 5 άτομα στην Αττική, δεν κάνουμε τίποτα! Για να είναι φάση της προκοπής, πρέπει σχεδόν εξολοκλήρου (40 άτομα π.χ. ) να έχει Αττική! Δεν ξέρω, αλλά φέτος τα πράγματα είναι παράξενα και ύποπτα!
Εγω απλως νομιζω οτι η Αττικη οπως και η Θεσ/νικη δεχτηκαν πολυ κοσμο με μεταθεσεις και αποσπασεις λογω προεκλογικης περιοδου οι οποιες γινανε ως συνηθως χωρις προγραμματισμο δηλ δεν ελεγξανε αν υπηρχανε αρκετα κενα για να δεχτουν τοσο κοσμο με αποτελεσμα καποιες διευθυνσεις να παρουσιαζουν πλεονασμα. Αυτο σε συνδυασμο με το γεγονος οτι οι περισσοτερες δευτεροβαθμιες της Αττικης αργουν να τοποθετησουν τους μονιμους που ειναι σε διαθεση κλπ δημιουργησε θεμα. Επισης το αλλο προβλημα ηταν πως η επαρχια και ειδικα τα νησια ηταν αδεια αρα τι θα επελεγαν; Αττικη ή τα απομακρυσμενα μερη για τα οποια παντα τιθεται το θεμα της αδιαφοριας του κρατους;; Τωρα πια πιστευω πως κενα υπαρχουν στην Αττικη αλλα θα θελησουν να τα καλυψουν σε μια φαση 50-70 ατομων οπως προαναφερθηκε;;
Η Αττικη ειναι γεματη υπεραριθμους. Στην Α' και τη
moustard η ανατολική, η δυτική και ο Πειραιάς έχουν κενά; Ποιος έχει δηλώσει ότι δε θα καλυφθούν απαραίτητα; Από το υπουργείο ή από τις διευθύνσεις; Για τον Πειραιά μιλάμε για Σαλαμίνα;