*

Αποστολέας Θέμα: Πληρωμές ωρομισθίων εκπαιδευτών προγραμματων ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ  (Αναγνώστηκε 6002 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hichrishi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καλησπέρα,
εχω διδαξει σε 2 προγραμματα ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 1-25, τον Νοε 2013 και τον Ιαν 2015 και δεν με έχουν πληρώσει ακόμη (ενώ έχουν δηλωθει στην εφορία τις αντίστοιχες χρονιές).
Επικοινώνησα με το ΚΕΚ που εχω διδάξει και μου είπαν ότι δεν έχουν πληρωθεί ακομη.
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος που έχει διδάξει σε αντίστοιχα σεμινάρια ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 1-25,  και πότε έχει πληρωθεί? γιατι έχω μια υποψία ότι το ΚΕΚ έχει πληρωθεί εδώ και καιρό  και ισχυρίζεται το αντίθετο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rainbowman

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πληρωμές ωρομισθίων εκπαιδευτών προγραμματων ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 02:09:45 pm »
Καλησπέρα,
εχω διδαξει σε 2 προγραμματα ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 1-25, τον Νοε 2013 και τον Ιαν 2015 και δεν με έχουν πληρώσει ακόμη (ενώ έχουν δηλωθει στην εφορία τις αντίστοιχες χρονιές).
Επικοινώνησα με το ΚΕΚ που εχω διδάξει και μου είπαν ότι δεν έχουν πληρωθεί ακομη.
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος που έχει διδάξει σε αντίστοιχα σεμινάρια ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ 1-25,  και πότε έχει πληρωθεί? γιατι έχω μια υποψία ότι το ΚΕΚ έχει πληρωθεί εδώ και καιρό  και ισχυρίζεται το αντίθετο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είμαι σε παρόμοια περίπτωση Νοέμβριο 2013 και δεν έχω πάρει φράγκο. Μην αγχώνεσαι. Συνάδελφος πληρώθηκε μετά από 3 χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος panos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 02:53:05 pm »
Συνάδελφοι με ποια διαδικασία καλείσαι να διδάξεις σε προγράμματα ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 19, 2015, 09:57:37 pm »
Προφανώς βγαίνουν προκηρύξεις, στις οποίες προηγείσαι όταν είσαι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών ΛΑΕΚ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: http://www.pde.gr/index.php?topic=7229.0

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 20, 2015, 09:01:37 pm »
καθυστερουν τοσο πολυ να πληρωθουν οι εκπαιδευτες προγραμματων ΛΑΕΚ;  :o αλλες εμπειριες δεν υπαρχουν απο συναδελφους;

μολις σημερα ειχα τηλεφωνο απο εταιρια ( ? ), δεν καταλαβα καλα γιατι με πετυχε σε στιγμη αναμεσα απο μαθηματα το τηλεφωνημα και δεν ειχα πολυ χρονο. για προγραμμα ΛΑΕΚ παντως μου ειπε που ειναι μεχρι τελος του χρονου να αξιοποιηθει.

panos, καταρχην πρεπει να παρεις κωδικο εισηγητη ΛΑΕΚ μεσα απο ενα site του ΟΑΕΔ. στελνεις τα δικαιολογητικα σου και καποια στιγμη μεσω μειλ σου στελνουν τον κωδικο σου. εγω γνωριζω οτι μετα απευθυνεσαι με το βιογραφικο σου σε διαφορα ΚΕΚ κτλπ που αναλαμβανουν να πραγματοποιησουν τα προγραμματα εκπαιδευση/επιμορφωσης  στελεχων και εργαζομενων εταιριων που χρησιμοποιουν την επιδοτηση λαεκ του ΟΑΕΔ για να εκπαιδευσουν το προσωικο τους με μικροτερο κοστος. 

Αποσυνδεδεμένος gpap10

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 30, 2016, 01:48:49 am »
Και επειδή και εγώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα ΛΑΕΚ, μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο πληρώνεται η ώρα του εκπαιδευτή (μικτά/καθαρά) ?

Αποσυνδεδεμένος jimpapas1

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 30, 2016, 08:58:36 am »
Και επειδή και εγώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα ΛΑΕΚ, μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο πληρώνεται η ώρα του εκπαιδευτή (μικτά/καθαρά) ?

Δεν υπάρχει στάνταρ ωρομίσθιο. Εχω πληρωθεί και με 15 και με 30 ευρώ την ωρα ανάλογα το αντικείμενο και τη δυσκολία του. Απλά οι πληρωμές αργούν πολυ σε προγράμμα του 2013 πληρώθηκα το 2015 και σε προγράμμα του 2014 ακομα δεν πληρώθηκα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182539
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)