0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις πήρα τηλ την alfavita.Moυ είπαν ότι ο υπουργός από σήμερα έχει δικαίωμα υπογραφής και ότι θα βγουν μέχρι το τέλος της βδομάδας. Φυσικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βγουν και αύριο...Αλλά στο ΥΠΕΠΘ μπορεί να τα βγάλουν και σήμερα , μας έχει εκπλήξει εξάλλου πολλές φορές...
Παράθεση από: amstrad στις Σεπτεμβρίου 24, 2007, 01:28:52 pmΜόλις πήρα τηλ την alfavita.Moυ είπαν ότι ο υπουργός από σήμερα έχει δικαίωμα υπογραφής και ότι θα βγουν μέχρι το τέλος της βδομάδας. Φυσικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βγουν και αύριο...Αλλά στο ΥΠΕΠΘ μπορεί να τα βγάλουν και σήμερα , μας έχει εκπλήξει εξάλλου πολλές φορές...Σε καμια περιπτωση αυριο για να μην πω ουτε καν μεχρι τελος της βδομαδας! Ολο το πρωινο σημερα ειμαι στο τηλεφωνο σε υπουργειο και δευτεροβαθμιες. Οι περισσοτερες δεν ξερουν να μου πουν τα κενα που εχουν στον κλαδο μου, ειτε γιατι το υπουργειο λεει δεν τους τα χει ζητησει ακομα(!), ειτε γιατι η προθεσμια για αιτησεις αποσπασεων εληξε μολις προχθες οποτε δεν ξερουν καν τι κενα εχουν συνολικα, ειτε γιατι εχουν τα συνολικα κενα αλλα δεν ξερουν αν και ποσα απο αυτα θα καλυφθουν απο νεοδιοριστους, υπεραριθμους, ή αποσπασμενους. Το δε υπεπθ ειπε οτι δεν εχουμε κενα απο ολες τις δευτεροβαθμιες γιατι δε μας τα χουν δωσει ακομα, αρα δεν ξερουμε τιποτα.Οπως καταλαβαινετε, χωρις κενα, διορισμος γιοκ!!