0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να καταλαβω.....αυριο θα ξυπνησουμε, θα ανοιξουμε τα pc μας, και θα δουμε τα ονοματα μας διπλα σ'ενα νομο? Οσοι απο μας τελοσπαντων..Πρωτη φορα θα μου συμβει και μου φαινεται απιστευτο!
Για το καλό σου, δηλαδή τη ψυχική σου ηρεμία μη το δέσεις και κόμπο βρε παιδάκι μου Αν δεν είναι αύριο θα είναι σίγουρα μια μέρα μέσα στη βδομάδα. Μη ξεχνάς ότι περιμένουμε εδώ και κάμποσες μέρες (Παρασκευές )Όλο εεεερχονται οι αναπληρώσεις κι όλο .... Πάντως είθε αύριο να πουν: φτου ξελεφτερία κάποιοι απο εμάς
Καλησπέρα mat...όλα καλά; Έχω μια απορία βρε παιδιά...θα ανακοινωθούν ονόματα στο δίκτυο και πού; Είχα την εντύπωση ότι καλούν τηλεφωνικά...Πώς θα ξέρουν αν δέχτηκες; Και τι γίνεται αν δεν δεχτεί κάποιος;
Παράθεση από: VICA στις Σεπτεμβρίου 30, 2007, 10:55:39 pmΚαλησπέρα mat...όλα καλά; Έχω μια απορία βρε παιδιά...θα ανακοινωθούν ονόματα στο δίκτυο και πού; Είχα την εντύπωση ότι καλούν τηλεφωνικά...Πώς θα ξέρουν αν δέχτηκες; Και τι γίνεται αν δεν δεχτεί κάποιος;Γειά και χαρά σου VICA Tην ίδια απορία είχα κι εγώ και τη διατύπωσα στις υπαλλήλους του ΥΠΕΠΘ από το γραφείο Διορισμών. Μου είπαν λοιπόν ότι δεν παίρνουν πια τηλέφωνο, ανακοινώνουν τα ονόματα των τυχερών στο internet, μετά από λίγες μέρες ελέγχουν στις Δ/νσεις ποιοί παρουσιάστηκαν και ποιοί όχι και αν υπάρξουν "αρνήσεις" περνάνε σε "δεύτερη κλήση".Ή όπως λέει ο cpap καλούν τον επόμενο στη δεύτερη φάση.Το καλό με αυτή την ιστορία είναι ότι δεν παίζει πια σε αυτό το επίπεδο το μέσον από τις
Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι γνωστό από την περασμένη Τρίτη, απλώς η αλφαβήτα μάς το θύμισε.
[