0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάρτε το χαμπάρι, αγαπητοί συνάδελφοι, ζούμε στη χώρα των τρελών και της παράνοιας......Και επειδή τίποτα δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να αλλάξει, όποιος αντέχει και μπορεί ας μαζέψει τα μπογαλάκια του να δοκιμάσει την τύχη του αλλού....Προβλέπω πολύ σύντομα νέα κύματα μεταναστεύσεων.....
Μόλις είδα στο www.mpa.gr δελτίου τύπου υπεπθ... η χαρά μου κράτησε μερικά δευτερόλεπτα... μιλάει για εγκαίνια σχολείο από τον Υφυπουργό!
Παράθεση από: amstrad στις Οκτωβρίου 02, 2007, 03:49:10 pmΜόλις είδα στο www.mpa.gr δελτίου τύπου υπεπθ... η χαρά μου κράτησε μερικά δευτερόλεπτα... μιλάει για εγκαίνια σχολείο από τον Υφυπουργό!Και εγώ την έπαθα όπως εσύ amstrad!!
Παράθεση από: Nina P στις Οκτωβρίου 02, 2007, 01:31:08 pmΤο καινούριο το ακούσατε; ΝΕΤ εκπομπή υπάρχει θέμα:(σε κρόουλ) : Μέχρι 26/10 θα έχουν γίνει η προσλήψεις αναπληρωτών....Να ακούσουμε και κανένα καινούριο ανέκδοτο γιατί αυτό πάλιωσε. Δεν είναι αστείο πλέον. Για να μην παραφράζεται η αλήθεια και μπερδεύεται κόσμος... Το πρωί στη Νετ είπαν ότι μέχρι 26/10 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα. Οι εκπαιδευτικοί θα είναι στις θέσεις τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εμένα αυτό προσωπικά μου λέει ότι μεχρι 26/10 θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι φάσεις καλέσματος αναπληρωτών...Αυτά...
Το καινούριο το ακούσατε; ΝΕΤ εκπομπή υπάρχει θέμα:(σε κρόουλ) : Μέχρι 26/10 θα έχουν γίνει η προσλήψεις αναπληρωτών....Να ακούσουμε και κανένα καινούριο ανέκδοτο γιατί αυτό πάλιωσε. Δεν είναι αστείο πλέον.