0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως τελικά ο καφές είναι μια λύση; όποιος ξέρει να τον λέει ας πιάσει αμέσως το φλιτζάνι! Από εκεί μπορεί να πάρουμε καμιά πιο έγκυρη πληροφορία! Αφού από τους επίσημους δε μαθαίνουμε τίποτα, μήπως να πιάζουμε τα ανεπίσημα;Χαρτιά, καφέδες και ότι άλλο ξέρει ο καθένας; Μπας και ξεστραβωθούμε λίγο και μάθουμε τι θα συμβεί; Εγώ πάντως φεύγω για μάθημα. Ελπίζω όταν γυρίσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!
IMODIUM IMODIUM!!! Οποιός έχει να το πάει στο υπουργείο!!!
πάντως για τους Παρθένους (στο ζώδιο) διάβασα οτι τον Οκτώβρη θα μπούν σε λημέρια εργασίας που θα τους μείνουν για τα επόμενα 20 χρονια και βάλε, και μάλιστα θα έχει να κάνει με εκπαίδευση (διδασκαλία, ή σεμινάρια)!!! Πιο συγκεκριμένα το λέει ξεκάθαρα, "πιθανά θα σας ζητήσουν να διδάξετε σε τάξη"!!!Παιδιά, οι Παρθένοι θα διοριστούμε, για τους υπόλοιπους δεν ξέρω...και για του λόγου το αληθές www.astrologyzone.com ΥΓ αν πέσω μέσα, θέλω δώρο!
Πριν απο μισή ώρα ανακοινώθηκαν τα ονόματα των σχολικών συμβούλων που τοποθετούνται Προϊστάμενοι Τμημάτων Επιστημονικής - Παιδαγωγικής Καθοδήγησης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Δ Ε με απόφαση του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη Τι έχει σειρά να υπογράψει?
Για τους Κριούς γράφει τίποτα?