*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές την Παρασκευή........?  (Αναγνώστηκε 101974 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές την Παρασκευή........?
« Απάντηση #518 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:03:34 pm »
Δυστυχώς ούτε από στις δικές μου ειδικότητες δημουργήθηκαν κενά. Δεν υπάρχουν καθόλου στους πίνακες.
Οι άλλες φάσεις για πότε είναι;
Οι πίνακες αυτό ήτανε;τελείωσε;η μπορεί να βγούν και άλλες ειδικότητες αργότερα;
Μην απελπίζεσαι από ότι είδα τουλάχιστον και πέρσι δεν βγήκαν όλες οι ειδικότητες σε μια ημερομηνία. Έτσι ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στην επόμενη φάση και επόμενες φάσεις ;)
Τώρα για το πότε θα είναι αυτές who knows ???
Yπομονή για κάποιους θα έρθει η άσπρη μέρα πιο χειμώνα :D
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:48:03 »

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:16:32 pm »
Καλή αρχή σε όσους διορίστηκαν,καλό κουράγιο στους υπόλοιπους που απογοητευτήκαμε...

necne θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρά γράμματα αν είναι εύκολο  :D
Δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι ρώτα όμως, ψάξτο όσο μπορείς, αλλά αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν προσπάθησε αν μπορείς, να μη σε πάρει από κάτω...
Φιλικά...

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:17:20 pm »
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑ
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:20:53 pm »
Καταρχήν συγχαρητήρια σε όσους κλήθηκαν και ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! :D
Για τους υπόλοιπους...υπομονή (mat, τουλάχιστον το γεύμα ήταν σούπερ απ' ό,τι διαβάζω! ;D)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Δ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΟΡΙΑ;
Στους αναπληρωτές δεν μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο με τις αμοιβαίες μεταθέσεις των μονίμων. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να το παίρνεις τόσο κατάκαρδα... :-\ Αν δε θέλεις να πας δεν σε υποχρεώνει κανένας. Το διορισμό σου άλλωστε τον έχεις σίγουρο του χρόνου. Σίγουρα κάποια επιπλέον μόρια για μία μελλοντική μετάθεση θα άξιζαν τον κόπο (ή για την τοποθέτησή σου ως νεοδιόριστη) αλλά ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και κάνε ό,τι σ' ευχαριστεί. Δεν "εξαρτάσαι" από το αναπληρωτιλίκι αυτή την στιγμή... ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:48:03 »

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #522 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:58:43 pm »
μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα. εγω πηγα θασο σχολειο και ξερω οτι πολλοι καθηγητες εμεναν καβαλα. το κλιμα στους καθηγητες ειναι πολυ καλο και ειναι ευκαιρια. εχεις δυσπροσιτο διπλα στο σπιτι σου. μεγαλη ευκαιρια τωρα που ηρθα στη θεση αυτη το καταλαβα. δεν ειναι ουτε μιση ωρα το λιμανι και μιση ωρα μετα με το πλοιο.στη θεσνικη θες πανω απο ωρα τα πας αριστοτελους καλαμαρια. και θα παρεις τρελα μορια.δες τη θετικη του πλευρα. ασε που θα λουφαρεις πολυ συχνα λογω απαγορευτικων. ''δικαιολογημενες απουσιες'' χιχι

Αποσυνδεδεμένος necne

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:12:20 pm »
παιδιά συγγνώμη για τα κεφαλαία και για τα μεγάλα μηνύματα απλά σήμερα ξεσπάω! είμαστε όλοι άνθρωποι που παλέύουμε !4 χρόνια στη σχολή δάβασμα .......7 χρόνια ήμουν σε φροντιστήριο ιδιαίτερα τα ξέρετε καλά πιστεύω! εκμετάλλευση και παρ'αλληλα να δίνω και ασεπ που είναι κάτι ενετελως fatum! κισμετ η τυχη!είμαστε τόσο αδικημένοι εμείσ οι καθηγητέσ και τώρα που πήγα λίγο να χαρώ ΄που πέρασα πάλι θα ταλαιπωρηθώ αλλά ασ είναι δε θέλω και να κάθομαι ένα χρόνο είμαι άτομο που αγαπ'ω τη δουλειά ευχαριστώ και για τη συμπαράσταση και εύχομαι για όλουσ τα καλύτερα φιλάκια σε όλουσ τους πολυπαθείσ εκπαιδευτικούς!

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:38:00 pm »
necne, ότι ήταν πάει πέρασε και μη ξεχνάς ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. ;)
Έπειτα σκέψου πως επιλέγοντας να γίνουμε εκπαιδευτικοί ξέρουμε πως δεν θα διοριστούμε και δίπλα από το σπίτι μας.
Τέλος, σκέψου πως εσύ τα κατάφερες και έκανες τη τύχη σου να σου χαμογελάσει, αυτή η ταλαιπωρία που περιγράφεις σήμερα δεν είναι τίποτα μπρος στη ταλαιπωρία που έχουν να περάσουν πολλοί συνάδελφοί μας  που δεν έχουν φτάσει ακόμη στη «πηγή» :-[

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ18.02 (18.35) χαμόγελο-ευγένεια-εξυπηρέτηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #525 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:53:08 pm »
mat εσύ που είσαι παλιά πες μου (το ρώτησα και νωρίτερα αλλά δεν μου απάντησε κανείς). Τελειώσε δηλαδή τώρα η πρώτη αναμονή; Περιμένουμε την δεύτερη φάση; Απο της ειδικότητές μου δεν υπήρχαν μάλλων καθόλου κενά και δεν υπάρχουν στους πίνακες. Η συνεχίζουν να βγάζουν νέα δεδομένα. Δηλ. και αύριο κλπ;

Και πότε ξεκινούν οι άλλες φάσεις;

Η...όποιος άλλος γνωρίζει; :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:57:24 pm από Nina P »
Γίνε εσύ ο ίδιος η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 12:05:08 am »
Παιδια HELP!!!!
Μολις μπηκα σπιτι. Ολες αυτες τις μερες ειχα γινει ενα με την οθονη του pc οσες ωρες δεν ελειπα λογω δουλειας. Ειναι η πρωτη χρονια που περιμενα διορισμο κι ηθελα να το δω μονη μου με τα ματια μου το ονομα μου. Κι εφαγα το απολυτο ξενερωμα. 1 λεπτο πριν ανοιξω τη σελιδα για να δω μπας και βγηκαν χτυπαει το τηλ. Ηταν ενας φιλος, που η πρωτη του κουβεντα ηταν: ελα ρε...μα σε πηραν Αθηνα?? Μου κοπηκε το αιμα. Ισως καποιοι απο σας με πειτε αχαριστη, αλλα εχω φρικαρει. Ημουν σιγουρη οτι θα ειμαι στην πολη μου. Μεσα στην πρωτη 20αδα κι ενω ηξερα -το ειδα με τα ματια μου- οτι η δευτεροβαθμια μου ειχε δωσει 5 κενα στο νομο, εμεινα εξω. Και ξερετε γιατι? Γιατι απο τα 5 κενα καλυψαν μονο το ΕΝΑ!!!!!
Γιατι τα γραφω ολα αυτα θα μου πειτε.. Και για να πω τον πονο μου (υπαρχει αναγκη να μεινω στην πολη μου) αλλα και για να μου πειτε τη γνωμη σας, τι να κανω.. Μια σκεψη που κανω ειναι να αρνηθω, και να περιμενω ωρομισθια που θα ειμαι σιγουρα πρωτη στο νομο. Να σας πω και τι αλλο ισχυει για να εχετε ολοκληρωμενη εικονα. Εγω για να μονιμοποιηθω, πρεπει να δουλεψω στο δημοσιο και να μαζεψω 20 μορια, αφου προερχομαι απο ιδιωτικο. Αρα με δεδομενο οτι θα ξεκινησω φετος να μαζευω τα μορια αυτα, χρειαζομαι οπωσδηποτε 3 χρονια τουλαχιστον. Το θεμα ειναι να μην πανε 4. Αν περιμενω και δεν παω αναπληρωτρια αλλα ωρομισθια, ποσα μορια θα μαζεψω περιπου? Και σαν αναπληρωτρια τις επομενες χρονιες, αν υποθεσουμε οτι με καλουν παντα απο την α φαση, ποσα μορια? Για να δω αν μου βγαινουν κι αν μπορω να επιλεξω την ωρομισθία.
Ευχαριστω που...με διαβασατε!!
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 12:10:53 am »
Νina, δεν είμαι και τόσο παλιά :D θέλω να πω ότι δεν έχω και τόση εμπειρία με τους αναπληρωτές. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά μετά από πάρα πολλά χρόνια (εδώ κολάι το παλιά ;)) που τα παρακολουθώ συστηματικά. Κοιτώντας λοιπόν πως καλούσαν τις περασμένες χρονιές σε αρχεία που μας έχουν πολλές φορές παραπέμψει πιο expert (βλ. πχ ioanna89) διαπίστωσα ότι καλούν πρώτα ειδικότητες θα έλεγα "άμεσης" προτεραιότητας όπως φιλολόγους, μαθηματικούς κτλ και μετά βγάζουν κάποιες ειδικότητες όπως ΠΕ10 ή τη δική σου.
Πχ εμένα από το ΥΠΕΠΘ το τμήμα Διορισμών μου είχαν πει ότι πρώτα θα βγούν οι αναπληρωτές άλλων ειδικοτήτων από αυτή της δικής μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή δεν θα βγούν ή όπως τώρα που δεν βγήκαν  στην πρώτη φάση δεν υπάρχουν και κενά. Και βέβαια επεξεργάζονται ακόμη κάποια στοιχεία και τις επόμενες μέρες θα βγάλουν διορισμούς κι άλλων κλάδων. Αν θα είναι αύριο δεν το ξέρω. Πχ πέρσι οι πρώτοι αναπληρωτές για τη

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 12:13:13 am »
chania2005, αν σε καλέσουν αναπληρώτρια από την α΄φάση μαζεύεις 9 και κάτι μόρια τη χρονιά, δηλ. στα δύο χρόνια θα έχεις 18-19. Από την ωρομισθία, αν σε καλέσουν μέσα στον Οκτώβριο και έχεις το μάξιμουμ των ωρών (11), θα πάρεις περίπου 3,5 μόρια.

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 12:14:00 am »
Φίλη chania 2005. Από ότι έχω καταλάβει εδώ, αν περιμένεις μόνο απο την ωρομισθία να μαζέψεις μόρια θέλεις τουλάχιστον 6 χρόνια.  Πήγενε κούκλα μου στην Αθήνα και σε όποια Αθήνα. Και εγώ το ίδιο ζόρι έχω (αν θα με πάρουν βέβαια) αλλα θα πάω και Καστελόριζο και στην άκρη του κόσμου. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει οικογεν. πρόβλημα οπότε κάνε ότι σε φωτήσει ο Θεός. Η γνώμη όμως είναι να πας αν θες να μαζέψεις και τα μόρια.

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #530 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 12:17:28 am »
Παιδια HELP!!!!
Μολις μπηκα σπιτι. Ολες αυτες τις μερες ειχα γινει ενα με την οθονη του pc οσες ωρες δεν ελειπα λογω δουλειας. Ειναι η πρωτη χρονια που περιμενα διορισμο κι ηθελα να το δω μονη μου με τα ματια μου το ονομα μου. Κι εφαγα το απολυτο ξενερωμα. 1 λεπτο πριν ανοιξω τη σελιδα για να δω μπας και βγηκαν χτυπαει το τηλ. Ηταν ενας φιλος, που η πρωτη του κουβεντα ηταν: ελα ρε...μα σε πηραν Αθηνα?? Μου κοπηκε το αιμα. Ισως καποιοι απο σας με πειτε αχαριστη, αλλα εχω φρικαρει. Ημουν σιγουρη οτι θα ειμαι στην πολη μου. Μεσα στην πρωτη 20αδα κι ενω ηξερα -το ειδα με τα ματια μου- οτι η δευτεροβαθμια μου ειχε δωσει 5 κενα στο νομο, εμεινα εξω. Και ξερετε γιατι? Γιατι απο τα 5 κενα καλυψαν μονο το ΕΝΑ!!!!!
Γιατι τα γραφω ολα αυτα θα μου πειτε.. Και για να πω τον πονο μου (υπαρχει αναγκη να μεινω στην πολη μου) αλλα και για να μου πειτε τη γνωμη σας, τι να κανω.. Μια σκεψη που κανω ειναι να αρνηθω, και να περιμενω ωρομισθια που θα ειμαι σιγουρα πρωτη στο νομο. Να σας πω και τι αλλο ισχυει για να εχετε ολοκληρωμενη εικονα. Εγω για να μονιμοποιηθω, πρεπει να δουλεψω στο δημοσιο και να μαζεψω 20 μορια, αφου προερχομαι απο ιδιωτικο. Αρα με δεδομενο οτι θα ξεκινησω φετος να μαζευω τα μορια αυτα, χρειαζομαι οπωσδηποτε 3 χρονια τουλαχιστον. Το θεμα ειναι να μην πανε 4. Αν περιμενω και δεν παω αναπληρωτρια αλλα ωρομισθια, ποσα μορια θα μαζεψω περιπου? Και σαν αναπληρωτρια τις επομενες χρονιες, αν υποθεσουμε οτι με καλουν παντα απο την α φαση, ποσα μορια? Για να δω αν μου βγαινουν κι αν μπορω να επιλεξω την ωρομισθία.
Ευχαριστω που...με διαβασατε!!
αν δεν κανω λαθος αναπληρωτρια παιρνεις 1 μοριο/μηνα αλλα ωρομισθια αν εχεις το πληρες 11ωρο γυρω στα 3.5 ολη τη χρονια. οποτε δε σε συμφερει. δειτε το θετικα ρε παιδια. και γω τωρα εχω αξιωσεις να μπω στο μεταπτυχιακο στη θεσ/νικη κατι που το θελω παρα πολυ,μακαρι να μ επαιρναν αναπληρωτρια και θα το παρατουσα.......

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 12:18:45 am »
Ειδα mat ότι πήραν απο 18.36 (ένα άτομο) και απο ΤΕ 01.19 πχ. Δηλαδή από ΤΕΙ και ΤΕΛ. Δηλαδή απλά δεν βγήκαν όλα τα αποτελέσματα;

Γνωρίζεις ποιο είναι το εσωτερικό τηλέφωνο για τους διορισμούς;

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Αισθάνομαι ότι σε γνωρίζω αν και είναι απίθανο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2007, 12:23:04 am από Nina P »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)