0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς ούτε από στις δικές μου ειδικότητες δημουργήθηκαν κενά. Δεν υπάρχουν καθόλου στους πίνακες.Οι άλλες φάσεις για πότε είναι;Οι πίνακες αυτό ήτανε;τελείωσε;η μπορεί να βγούν και άλλες ειδικότητες αργότερα;
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Δ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΟΡΙΑ;
Παιδια HELP!!!!Μολις μπηκα σπιτι. Ολες αυτες τις μερες ειχα γινει ενα με την οθονη του pc οσες ωρες δεν ελειπα λογω δουλειας. Ειναι η πρωτη χρονια που περιμενα διορισμο κι ηθελα να το δω μονη μου με τα ματια μου το ονομα μου. Κι εφαγα το απολυτο ξενερωμα. 1 λεπτο πριν ανοιξω τη σελιδα για να δω μπας και βγηκαν χτυπαει το τηλ. Ηταν ενας φιλος, που η πρωτη του κουβεντα ηταν: ελα ρε...μα σε πηραν Αθηνα?? Μου κοπηκε το αιμα. Ισως καποιοι απο σας με πειτε αχαριστη, αλλα εχω φρικαρει. Ημουν σιγουρη οτι θα ειμαι στην πολη μου. Μεσα στην πρωτη 20αδα κι ενω ηξερα -το ειδα με τα ματια μου- οτι η δευτεροβαθμια μου ειχε δωσει 5 κενα στο νομο, εμεινα εξω. Και ξερετε γιατι? Γιατι απο τα 5 κενα καλυψαν μονο το ΕΝΑ!!!!!Γιατι τα γραφω ολα αυτα θα μου πειτε.. Και για να πω τον πονο μου (υπαρχει αναγκη να μεινω στην πολη μου) αλλα και για να μου πειτε τη γνωμη σας, τι να κανω.. Μια σκεψη που κανω ειναι να αρνηθω, και να περιμενω ωρομισθια που θα ειμαι σιγουρα πρωτη στο νομο. Να σας πω και τι αλλο ισχυει για να εχετε ολοκληρωμενη εικονα. Εγω για να μονιμοποιηθω, πρεπει να δουλεψω στο δημοσιο και να μαζεψω 20 μορια, αφου προερχομαι απο ιδιωτικο. Αρα με δεδομενο οτι θα ξεκινησω φετος να μαζευω τα μορια αυτα, χρειαζομαι οπωσδηποτε 3 χρονια τουλαχιστον. Το θεμα ειναι να μην πανε 4. Αν περιμενω και δεν παω αναπληρωτρια αλλα ωρομισθια, ποσα μορια θα μαζεψω περιπου? Και σαν αναπληρωτρια τις επομενες χρονιες, αν υποθεσουμε οτι με καλουν παντα απο την α φαση, ποσα μορια? Για να δω αν μου βγαινουν κι αν μπορω να επιλεξω την ωρομισθία.Ευχαριστω που...με διαβασατε!!