*

Αποστολέας Θέμα: Αναπληρωτές την Παρασκευή........?  (Αναγνώστηκε 102174 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
Απ: Αναπληρωτές την Παρασκευή........?
« Απάντηση #546 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 01:18:49 am »
Για να σου λύσω την απορία τι έγινα τα υπόλοιπα 4 κενά δες τις αποσπάσεις.
Ηρθαν Χανιά με απόσπαση 3 ΠΕ04.01 ΚΑΙ 1 ΠΕ04.02!!!! (και από ότι αντιλαμβάνομαι από το επίθετο όλοι συντοπίτες σου είναι!)
Για όλα υπάρχει μια εξήγηση :-\
Μα τα 5 κενα που ειπα ειναι μονο για χημικους! 1 καλυφθηκε με αποσπαση 1 με αναπληρωτη. Τα αλλα 3??
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:07:56 »

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 01:29:02 am »
Για τους αναπληρωτές κάπου διάβασα (εδώ) ότι δεν ισχύει η αμοιβαία. Επειτα μη ξεχνάς ότι αυτοί που πήγαν στο νομό είναι 99,9% από εκεί. :o
Και συγγνώμη που ίσως ακουστώ λίγο σκληρή. Αλλά, ποιό είναι το κύριο ζητούμενο της? Να διοριστεί ή να διοριστεί συμπληρώνοντας τα μόρια που χρειάζεται μόνο άμα την πάρουν στο νομό που κατοικεί?
Έπειτα αν δεν ήθελε να πάει αλλού γιατί δήλωνε περιοχές εκτός του νομού της ή του νησιού της? 
Η απόφαση είναι σίγουρα δική της αλλά μια λάθος κίνηση να κάνει θα της στοιχίσει σε χρόνο ........

Εξηγησα Ματ οτι υπαρχει προβλημα που μου κανει πολυ δυσκολο το να φυγω φετος απο τα Χανια. Δεν ειμαι αχαριστη, αλλα οπως ο καθενας μας θα εκανε, προσπαθω αν δω αν μπορω να κανω το καλυτερο για μενα. Αν μπορω να διοριστω με ενα χρονο ωρομισθία και 2 χρονια αναπληρώσεις, και στην κατασταση που ειμαι τωρα, αυτο πρεπει να κανω.

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 01:45:13 am »
Chania, πως μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα σε πάρουν ωρομίσθια? Εδώ υποτίθεται σε είχαν ενημερώσει για 5 κενά και έδωσαν το ένα!!
Αν αρνηθείς θα βγείς για φέτος από τον πίνακα αναπληρωτών κι αν τυχόν σε ξανακαλέσουν και δεν πας πάλι νομίζω θα βγεις από τους πίνακες και για του χρόνου. Για ξανασκέψου το λίγο ::)

Αυτο που λεει εδω η Ματ ισχυει? Μπορει αν σε καλεσουν και δεν πας, να σε ξανακαλεσουν? Και ωρομισθια, υπαρχει κι εδω περιπτωση να μη με παρουν? Ειμαι πρωτη στο νομο. Αν παρουν εναν θα ειμαι εγω. Λετε κανεναν? τοση γκαντεμια?

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 02:31:45 am »
Αν σε καλέσουν και δεν πας, διαγράφεσαι από τον πίνακα για την τρέχουσα χρονιά. Εφόσον θα έχεις διαγραφεί, δεν σε ξανακαλούν φέτος. Αν γίνει το ίδιο του χρόνου (δηλ. σε καλέσουν και δεν πας), τότε διαγράφεσαι και για τις δύο επόμενες χρονιές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:07:56 »

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 02:44:07 am »
Εχω ξεφυγει απ'το θεμα, αλλα μιας και το ξεκινησα εδω ας το συνεχισω..
Το ποσους ωρομισθιους πηραν καθε χρονια (περυσι ας πουμε) και σε ποιες ημερομηνιες, μπορω να το δω καπου?
Για φετος, ξερετε ποτε θα ξεκινησουν να παιρνουν? Κι αν εισαι πρωτος στον πινακα, μπορει να σου δωσουν κατω απο 11 ωρες?

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 04:19:10 am »
Συνάδελφε, θα ήθελα να σου αναφέρω τα εξής: προέρχομαι και γω από ιδιωτικό σχολείο και θέλω να σου πω ότι ναι μεν ο νόμος καθορίζει ως απαιτούμενη προϋπηρεσία το 20μηνο για το διορισμό μας στο δημόσιο, όμως αυτό είναι η ελάχιστη προϋπηρεσία που απαιτείται να έχουμε, προκειμένου να γίνουμε μόνιμοι. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν φτάνουν οι 20 μήνες προϋπηρεσίας, γιατί για να διοριστούμε θα πρέπει να αποκτήσουμε την αντίστοιχη καθαρή προϋπηρεσία που απαιτεί ο κλάδος μας για διορισμό. Για παράδειγμα, εγώ που είμαι φιλόλογος χρειάζομαι περίπου 23 μήνες καθαρής προϋπηρεσίας. Θα πρέπει επομένως να δεις στην ειδικότητά σου με πόση προϋπηρεσία διορίζονται. Μ'  άλλα λόγια το 20μηνο δεν είναι η μόνη προϋπόθεση. Ό,τι ισχύει για το διορισμό όσων εγγράφονται στον πίνακα, ισχύει και για μας. Γι'  αυτό σκέψου πολύ σοβαρά πριν πάρεις την τελική απόφαση.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 04:38:35 am »
Akis71, είσαι σίγουρος; Γιατί αν δεις στον πίνακα διορισμών ΠΕ02, τα μόρια του δημοσίου και του ιδιωτικού αθροίζονται, και διορίστηκαν κάποιοι που η δημόσια προϋπηρεσία τους ήταν μικρότερη από τη βάση διορισμού. Φέτος η βάση διορισμού ήταν τα 22,5 μόρια και π.χ. το ν. 27 του πίνακα διορίστηκε με 21,854 μήνες δημόσιας προϋπηρεσίας και 20 ιδιωτικής.

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 04:48:32 am »
Συνάδελφε, θα ήθελα να σου αναφέρω τα εξής: προέρχομαι και γω από ιδιωτικό σχολείο και θέλω να σου πω ότι ναι μεν ο νόμος καθορίζει ως απαιτούμενη προϋπηρεσία το 20μηνο για το διορισμό μας στο δημόσιο, όμως αυτό είναι η ελάχιστη προϋπηρεσία που απαιτείται να έχουμε, προκειμένου να γίνουμε μόνιμοι. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν φτάνουν οι 20 μήνες προϋπηρεσίας, γιατί για να διοριστούμε θα πρέπει να αποκτήσουμε την αντίστοιχη καθαρή προϋπηρεσία που απαιτεί ο κλάδος μας για διορισμό. Για παράδειγμα, εγώ που είμαι φιλόλογος χρειάζομαι περίπου 23 μήνες καθαρής προϋπηρεσίας. Θα πρέπει επομένως να δεις στην ειδικότητά σου με πόση προϋπηρεσία διορίζονται. Μ'  άλλα λόγια το 20μηνο δεν είναι η μόνη προϋπόθεση. Ό,τι ισχύει για το διορισμό όσων εγγράφονται στον πίνακα, ισχύει και για μας. Γι'  αυτό σκέψου πολύ σοβαρά πριν πάρεις την τελική απόφαση.

Κι εγω αυτο που λεει η Ιoanna πιστευα μεχρι τωρα! Στο υπουργειο οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει, οτι μπαινεις στον πινακα με τα μορια του ιδιωτικου, αλλα αυτα δε χανονται μετα. Προστιθενται με αυτα της δημοσιας.

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 07:59:20 am »
Για να σου λύσω την απορία τι έγινα τα υπόλοιπα 4 κενά δες τις αποσπάσεις.
Ηρθαν Χανιά με απόσπαση 3 ΠΕ04.01 ΚΑΙ 1 ΠΕ04.02!!!! (και από ότι αντιλαμβάνομαι από το επίθετο όλοι συντοπίτες σου είναι!)
Για όλα υπάρχει μια εξήγηση :-\
Μα τα 5 κενα που ειπα ειναι μονο για χημικους! 1 καλυφθηκε με αποσπαση 1 με αναπληρωτη. Τα αλλα 3??

Αν διαβασεις τον καθορισμο των μαθηματων που διδασκουν οι ΠΕ04, γραφει ξεκαθαρα οτι σε καμια περιπτωση δε θα διοριζεται καινουριος αναπληρωτης ή ωρομισθιος, αν υπαρχει μονιμος (και συμφωνα με τους σκοπους της εγκυκλιους "μονιμοι" θεωρουνται κι οι ηδη υπαρχοντες στο σχολειο αναπληρωτες ή ωρομισθιοι) που να μπορει να καλυψει τα κενα συμφωνα με τη
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2007, 08:03:20 am από utenar »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 08:26:37 am »

Εξηγησα Ματ οτι υπαρχει προβλημα που μου κανει πολυ δυσκολο το να φυγω φετος απο τα Χανια. Δεν ειμαι αχαριστη, αλλα οπως ο καθενας μας θα εκανε, προσπαθω αν δω αν μπορω να κανω το καλυτερο για μενα. Αν μπορω να διοριστω με ενα χρονο ωρομισθία και 2 χρονια αναπληρώσεις, και στην κατασταση που ειμαι τωρα, αυτο πρεπει να κανω.
Παράθεση

Chania το είδα ότι γράφεις πως έχεις πρόβλημα. Ούτε πιστεύω ότι είσαι "αχάριστη" που λες απλά μίλησα λίγο σκληρά γιατι καμιά φορά μας πιάνει πανικός και δεν βλέπουμε  όλες τις πλευρές του ζητήματος και χάνουμε το τραίνο :-\ Την έχω πατήσει για αυτό μίλησα έτσι.
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 09:01:51 am »

Κι εγω αυτο που λεει η Ιoanna πιστευα μεχρι τωρα! Στο υπουργειο οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει, οτι μπαινεις στον πινακα με τα μορια του ιδιωτικου, αλλα αυτα δε χανονται μετα. Προστιθενται με αυτα της δημοσιας.

Αποσυνδεδεμένος pagona

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 09:30:35 am »
Mόλις πήρα τηλέφωνο στην

Αποσυνδεδεμένος edipmet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 09:37:06 am »
να σαι καλα παγωνα για τα νεα που μεταφερεις.Ειδες που και που υπαρχουν και ευγενικοι υπαλληλοι και κυριως με σαφεις πληροφοριες.

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #559 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 09:55:46 am »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182624