Σύνολο ψηφοφόρων: 77
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μετράνε πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά... η αριστεία είναι ρετσινιά όπως έλεγε και ένας προηγούμενος στόκος που παρίστανε τον υπουργό...στην Ελλάδα των μνημονίων μόνο προσόν η συνδηκαληστική δράση και η κομματική ταυτότητα... φάτε στη μάπα τώρα καρανίκες και νοτοπούλου..ότι δεν διέλυσαν πασοκ-νδ, θα το ρημάξουν οι συριζανελ....
Εγώ αν θέλω να βρω ποιος φταίει μουτζωνω εμένα. Δείτε το λίγο....βοηθά.Οχι ότι υπάρχουν λύσεις αλλά... τη μουτζα την θέλουμε.
Όντως, τη θέλετε.. όλοι όσοι τους στηρίζατε (κάποιοι στηρίζουν ακόμα και τώρα) τους νυν και τους προηγούμενους. Να ξέρετε ότι σας μουτζώνουμε κι εμείς οι υπόλοιποι, που δεν φταίγαμε σε τίποτα Όταν η εκπαίδευση πανευρωπαϊκά διακατέχεται από τη συνθήκη της Μπολόνια, ενώ παγκόσμια από τις εκθέσεις και εισηγήσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας, που η χώρα μας αποδέχεται (με τις υπογραφές των προηγούμενων και τη σιωπηρή αποδοχή των νυν) εδώ και πολλά χρόνια, απορώ τι σας προκαλεί εντύπωση.
Συμφωνώ μαζί σου, τα πράγματα όμως δεν είναι μόνο στην εκπ/ση έτσι. Σε ολο το δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, βολεύονται όσοι έχουν μέσο. Εγώ φέτος ήμουν σε ΔΕΚΟ σε νησί, έβγαλα τη δουλειά της γραμματείας χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία
Ωραία τότε. Αν θέλεις να ξέρεις γιατί το όνειρο για εκπαίδευση έγινε εφιάλτης κοίτα γύρω σου. Ο δικομματισμος δεν είναι η απάντηση;;; Η παθητική αδιαφορία,το βολεμμα,τα ρουσφέτια και βαριέμαι....τα ξέρετε.
http://www.esos.gr/arthra/47753/oi-20000-diorismoi-den-yparhoyn-piaΤο χειρότερο είναι οτι όταν ο Φίλης μας εξαπατούσε για μια ακόμα φορά κάποιοι έκαναν ονειρα....