0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ειναι να πάρουν , ας πάρουν πρωτου όσοι προσληφθούν χάσουν το ταμειο ανεργίας . Όσο για μένα το ξεχνάω φέτος κι ας έχω αυτή τη στιγμή μόλις 100 ατομα μπροστα μου .......στον εκκαθάρισμενό !!!!!
Διόρθωση: τα μένα στο myschool είναι 100κατι, ενώ οι διευθύνσεις τα δίνουν περισσότερα, γύρω στα 350. Το υπουργείο όμως αναγνωρίζει του myschool.
Δηλαδή αυτό τι σημαίνει ; Το myschool αναμεσα στα άλλα προσδιορίζει και τα κενά και έτσι είναι δυνατή και η καταμέτρηση τους . Τελικά τα προσδιορίζει ή όχι ; Γιατί να υπάρχει τέτοια απόκλιση ανάμεσα στα κενά που δίνουν οι διευθύνσεις και σ αυτά που καταγράφει το myschool ; Δήλαδή κάτι που δηλώνει η διεύθυνση δεν ειναι κενό και κάτι που αναγράφεται στο myschool είναι ; Αν ισχύει αυτό το συστημα είναι για τα μπάζα στη συγκεκριμένη πλευρά του .
Γιατί τόσο απαισιόδοξη;;; Δεν πιστεύεις ότι με τις νεες ΠΔΕ θα πάρουν πάνω από 100 άρα θα είσαι μέσα;; Αν θυμάμαι καλά θες για Αττική; Μόνο εκεί βλέπω το δύσκολο φέτος, τα βλέπω δυστυχώς πολύ περιορισμένα ως τώρα σε Αττική-Αθήνα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί , αφού κενά υπάρχουν πολλά. Τι θέση έχεις στον ενιαίο; Πέρσι δούλεψες Αττική; Πότε; Εγώ φέτος από 1100+ βρέθηκα λίγο πριν το 1700! Πέρσι με πήραν Αθήνα στη φάση τέλη Οκτωβρίου.Στο ενιαίο εχω σειρά 102+ φέτος που έπεσα 175 θέσεις . Ναι όντως θέλω Αττική (κέντρο ,δυτ. προάστια).Πέρσι ειχα δουλέψει αρχές Οκτωβρη(γύρω στις 10/10 Αθήνα ) φέτος ομως με όλα αυτα και βλέποντας τι πιστώσεις δίνονται στην Αττική γενικά , ειναι να μην απογοητεύεσαι http://xenesglosses.eu/2015/11/ti-tha-ginei-me-tis-proslixeis-se-athmia/
Ξέρουμε αριθμό προσλήψεων νηπιαγωγών στο περίπου?