0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα με πήρε τηλέφωνο ο υποδιευθυντής να μου πει τι τα ψάχνω,πολλή σημασία τους έδωσα!
Ειλικρινά θεωρώ ότι μια καινούρια αρχή θα σε βοηθούσε εσωτερικά.Καλή συνέχεια.Οι μεγαλύτερες "Κότες" που μπορώ να θυμηθώ ήταν ο Γκάντι και ο Χριστός.
Απο όσα διάβασα παραπάνω νομίζω ότι δεν είσαι σε θέση να δεις την πραγματική κατάσταση.Έχεις πωρωθεί.Είσαι στην τσίτα.Ψάχνεις στρατόπεδο.Θέλεις εκδίκηση.Και γενικότερα έχεις συνδράμει ιδιαίτερα στο καλό παιδαγωγικό κλίμα,στην αποφυγή παρεξηγήσεων,στην εξομάλυνση των σχέσεων και όλα τα καλά του κόσμου.Δουλεύω στην ειδική αγωγή έχω πολλούς συναδέλφους με ανάγκες διαφορετικές από τις δικές μου και ο αλληλοσεβασμός είναι προφανής. Μετά από αυτά θα έπρεπε να πω και που φταίνε αυτοί που θεωρείς άλλο στρατόπεδο......μόνο που.......δεν είναι εδώ κανένας τους να πει την άποψη του και ακούγοντας την δικιά σου προφανώς υπάρχει ελλιπής περιγραφή.Η υποκειμενικότητα του παρατηρούμενου δεν αμφισβητείται ούτε από την επιστήμη.Στην καινούρια τάξη πραγμάτων δεν λειτουργεί σωστά ο σύλλογος σου και προφανώς ούτε εσύ.Και αναγκαστικά όταν δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά μια ομάδα καταφεύγουμε στους νόμους.Μόνο που τότε το φάγαμε το κλίμα.Μόνο με νόμους δεν γίνεται σχολείο ,γίνεται τράπεζα πληροφοριών. Ειλικρινά θεωρώ ότι μια καινούρια αρχή θα σε βοηθούσε εσωτερικά.Καλή συνέχεια.Οι μεγαλύτερες "Κότες" που μπορώ να θυμηθώ ήταν ο Γκάντι και ο Χριστός.
αν ήταν κότα ο Χριστός δεν θα σταυρωνόταν... θα τα είχε κάνει πλακάκια με τους κατηγόρους του...και θα ήταν ένας ακίνδυνος τραπεζορήτορας...
Εσείς δώσατε τη μάχη σας, αφοσιωθείτε στους μαθητές και το έργο σας, μόνο τα παιδιά αξίζουν από όλη την εκπαιδευτική ιστορία. Απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από γύρω σας. Ξεκινήστε να χαμογελάτε.. Θα ανησυχήσουν περισσότερο.
Κανένα πρακτικό δεν θα σας συνοδεύει πουθενά...Υπογράψτε από κάτω με την "επιφύλαξη Παντός νομίμου δικαιώματός μου..."σημειώστε τη δική σας εκδοχή και λήξις..Μην κάνετε εσείς κάποια ενέργεια... ο κύριος που έκανε σχόλια χαρακτηρίζει τον εαυτό του. Εσείς δώσατε τη μάχη σας, αφοσιωθείτε στους μαθητές και το έργο σας, μόνο τα παιδιά αξίζουν από όλη την εκπαιδευτική ιστορία. Απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από γύρω σας. Ξεκινήστε να χαμογελάτε.. Θα ανησυχήσουν περισσότερο.