0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: silkcut στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:38:27 pmΠαράθεση από: elean στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:26:16 pmΤην παίρνουν για φέτος, μόνο όταν δεν συμπληρώνει φιλόλογος ωράριο και επίσης, έπονται οι ξενόγλωσσοι στην ανάθεση των ΠΕ01, 10,13.μόνο αν οι ΠΕ 02 έχουν συμπληρώσει ωράριο με α ανάθεση.Σωστά....
Παράθεση από: elean στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:26:16 pmΤην παίρνουν για φέτος, μόνο όταν δεν συμπληρώνει φιλόλογος ωράριο και επίσης, έπονται οι ξενόγλωσσοι στην ανάθεση των ΠΕ01, 10,13.μόνο αν οι ΠΕ 02 έχουν συμπληρώσει ωράριο με α ανάθεση.
Την παίρνουν για φέτος, μόνο όταν δεν συμπληρώνει φιλόλογος ωράριο και επίσης, έπονται οι ξενόγλωσσοι στην ανάθεση των ΠΕ01, 10,13.
Προς το παρόν οι κοινωνιολόγοι τα έχουν σαρώσει όλα...
Παράθεση από: elean στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:40:58 pmΠαράθεση από: silkcut στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:38:27 pmΠαράθεση από: elean στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:26:16 pmΤην παίρνουν για φέτος, μόνο όταν δεν συμπληρώνει φιλόλογος ωράριο και επίσης, έπονται οι ξενόγλωσσοι στην ανάθεση των ΠΕ01, 10,13.μόνο αν οι ΠΕ 02 έχουν συμπληρώσει ωράριο με α ανάθεση.Σωστά....Νομίζω οποιοσδήποτε φιλόλογος είναι τποθετημένος στη σχολική μονάδα. Είτε οργανικά, είτε λειτουργικά.Νομίζω οποιοσδήποτε φιλόλογος είναι τοποθετημένος στη σχολική μονάδα. Είτε οργανικά, είτε με προσωρινή τοποθέτηση.Τι σημαίνει αυτό, ξαναρωτάω. Σημαίνει οργανικά τοποθετημένος ή λειτουργικά;
Παράθεση από: silkcut στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:38:27 pmΠαράθεση από: elean στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 11:26:16 pmΤην παίρνουν για φέτος, μόνο όταν δεν συμπληρώνει φιλόλογος ωράριο και επίσης, έπονται οι ξενόγλωσσοι στην ανάθεση των ΠΕ01, 10,13.μόνο αν οι ΠΕ 02 έχουν συμπληρώσει ωράριο με α ανάθεση.Σωστά....Νομίζω οποιοσδήποτε φιλόλογος είναι τποθετημένος στη σχολική μονάδα. Είτε οργανικά, είτε λειτουργικά.Νομίζω οποιοσδήποτε φιλόλογος είναι τοποθετημένος στη σχολική μονάδα. Είτε οργανικά, είτε με προσωρινή τοποθέτηση.
οργανικά, γιατί όσοι καλύπτουν λειτουργικά κενά τοποθετούνται σε αυτά μετά την συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου όσων ανήκουν οργανικά στο σχολείο με α και β ανάθεση και β ειδικότητα.
τι να σου πω, θα δείξει (μήπως βγάλουν διευκρινιστική ?)πάντως έχω υπόψη μου περιπτώσεις που φιλόλογοι συμπλήρωναν ωράριο με πρόγραμμα ενώ υπήρχαν αδιάθετες ώρες α ανάθεσης (ιστορίας) που τις έπαιρνε ξενόγλωσσος συνάδελφος (ισχύει)
Δείτε όπως πόσο ύπουλοι είναι και καθόλου ανοργάνωτοι. Όλα γίνονται βάσει σχεδίου. Οι άνθρωποι έχουν αναλάβει την υποχρέωση να απολύσουν μαζικά κόσμο. Τσιμπήσαμε όλοι το δόλωμα και σκοτωνόμασταν τζάμπα.Και οι φιλόλογοι και εμείς και όλοι. Κοιτάζαμε τις ωρίτσες μας και μην χάσουμε οργανικές και ό, τι άλλη χαζομάρα του μικρόκοσμού μας και δεν πήραμε είδηση ότι θα γίνει ολοκαύτωμα. Ήδη έχουν βγει συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα και τους παραμυθιάζουν ότι θα τους προσλάβουν στις δομές υγείας. Σε ποιες δομές υγείας; Αυτές που καταργεί ο Άδωνης; Κάποιοι μιλημένοι ζήτησαν μετάταξη στο υπουργείο δηλώνοντας ψευδώς οργανική
Παράθεση από: gallikou στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 12:09:40 amΔείτε όπως πόσο ύπουλοι είναι και καθόλου ανοργάνωτοι. Όλα γίνονται βάσει σχεδίου. Οι άνθρωποι έχουν αναλάβει την υποχρέωση να απολύσουν μαζικά κόσμο. Τσιμπήσαμε όλοι το δόλωμα και σκοτωνόμασταν τζάμπα.Και οι φιλόλογοι και εμείς και όλοι. Κοιτάζαμε τις ωρίτσες μας και μην χάσουμε οργανικές και ό, τι άλλη χαζομάρα του μικρόκοσμού μας και δεν πήραμε είδηση ότι θα γίνει ολοκαύτωμα. Ήδη έχουν βγει συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα και τους παραμυθιάζουν ότι θα τους προσλάβουν στις δομές υγείας. Σε ποιες δομές υγείας; Αυτές που καταργεί ο Άδωνης; Κάποιοι μιλημένοι ζήτησαν μετάταξη στο υπουργείο δηλώνοντας ψευδώς οργανική