PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων
(Συντονιστές:
Pixie
,
MARKOS
,
AntreaEirini
)
Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
...
16
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ (Αναγνώστηκε 63058 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
mary02
Πλήρες μέλος
Απ: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ
«
Απάντηση #42 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 10:46:05 am »
Tweet
Έχω την εντύπωση (για την ακρίβεια, είμαι σχεδόν βέβαιη) ότι ενστάσεις που σχετίζονται με θέματα αναβαθμολόγησης δε γίνονται δεκτές από το ΑΣΕΠ. Η ένσταση και η αίτηση είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Για την πρώτη υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και προθεσμίες. Όσον αφορά στην αίτηση, οι προθεσμίες είναι πολύ μεγαλύτερες ενώ, επιπλέον, ο Κώδικας Δημοσίων Υπαλλήλων προβλέπει συγκεκριμένες προθεσμίες διεκπεραίωσής τους. Νομίζω πως η μέγιστη προθεσμία (εκτός ειδικών περιπτώσεων που θα πρέπει να αιτιολογηθούν) είναι 60 ημέρες. Ως εκ τούτου, το πολυαγαπημένο μας (
) ΑΣΕΠ οφείλει να μας απαντήσει (ανεξάρτητα από το πότε θα κληθούμε να δούμε τα γραπτά μας). Συνάδελφε άνιμους, θεωρώ ότι θα ήταν σκόπιμο να επαναλάβεις το αίτημα σου κάνοντας αναφορά στην προηγούμενη αίτηση / ένστασή σου. Άλλωστε, τι έχεις να χάσεις;;;
Καταγράφηκε
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:58:23 »
korina76
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
If you're gonna dream, dream high
«
Απάντηση #43 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 11:52:03 am »
Επομένως ακόμα κι εγώ που δεν έχω κάνει κάνει αίτηση για να δω το γραπτό μου, δεδομένου ότι είμαι φιλόλογος και θα καθυστερήσουν, μπορώ να κάνω και τώρα.
Καταγράφηκε
mary02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #44 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 12:43:49 pm »
Για να μην σε παραπληροφορήσω, επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω αύριο το αργότερο, αφού το ψάξω λιγάκι.
Καταγράφηκε
Animus
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
είμαστε ακόμα ζωντανοί!!!
«
Απάντηση #45 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 01:02:54 pm »
mary02 νομίζω πως έχεις δίκαιο ότι θα ήταν σκόπιμο να ξανακάνω μια αίτηση. Ακόμη κι αν έχει παρέλθει η ημερομηνία για τις αιτήσεις νομίζω πως θα ήμουν καλυμμένη μιας και το ανέφερα στην ένσταση. Ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:58:23 »
mariab
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #46 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 02:43:19 pm »
mary02, δυστυχώς έτσι μου είπαν. Και μάλιστα όταν μου είπαν μετά τις γιορτές σκεφτόμουνα τί γιορτές έχουμε τώρα κοντά γιατί εννοείται πως δεν πήγε το μυαλό μου στα Χριστούγεννα (!). Δε νομίζω ότι τους αφορούν τόσο οι προθεσμίες που αναφέρεις, παρόλο που θα έπρεπε.
Καταγράφηκε
korina76
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #47 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 09:24:40 pm »
Ευχαριστώ mary02
Καταγράφηκε
mary02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #48 στις:
Οκτωβρίου 04, 2007, 09:09:01 am »
Καλημέρα σε όλους! Συνάδελφε korpap, ο δικηγόρος που συμβουλεύτηκα μου είπε το εξής, σε γενικές γραμμές: δεν υπάρχουν νομοθετημένες προθεσμίες σχετικά με τις αιτήσεις, εκτός αν προσδιορίζονται από τον εκάστοτε φορέα. Ωστόσο, όσο πιο μακριά χρονικά βρισκόμαστε από το γεγονός (την έκδοση των αποτελεσμάτων), τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να κριθεί καταχρηστικό το αίτημά μας. Δηλαδή, με απλά λόγια, υπάρχει πιθανότητα να απορριφθεί η αίτηση ως καταχρηστική με τη λογική ότι ήδη έχει περάσει πολύς καιρός από την έκδοση των αποτελεσμάτων. Όσον αφορά τώρα στις προθεσμίες που έχουν για να απαντήσουν εγγράφως στις αιτήσεις μας, ισχύει αυτό που είχα πει σε προηγούμενο post: είναι 60 ημέρες, εκτός κι αν αιτιολογηθεί η καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται σε σπουδαίο λόγο εκτός ευθύνης του φορέα. Τέλος πάντων. Ας μη σας ζαλίζω άλλο πρωί - πρωί με τα νομικά! Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σύμφωνα με αυτά που ισχύουν, θα πρέπει να έχω λάβει γραπτή απάντηση από το ΑΣΕΠ το αργότερο μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Ας περιμένουμε και βλέπουμε... Πάντως, η άποψή μου παραμένει πως δεν έχει να χάσει κάποιος κάτι στέλνοντας μια αίτηση, ακόμη κι αν απορριφθεί. Τουλάχιστον, προσπαθήσαμε...
Καταγράφηκε
Syllas
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
«
Απάντηση #49 στις:
Οκτωβρίου 04, 2007, 03:54:25 pm »
Όπως ακούσατε, άρχισαν και καλούν άλλες ειδικότητες να δουν τα γραπτά τους. Κάλεσαν μία κοπέλα Θεολόγο να δει το γραπτό της, αυστηρά μέσα κλπ, το γραπτό της διδακτικής δεν είχε καμία διόρθωση και μάλιστα αντί για δύο υπογραφές, από δύο διορθωτές, είχε δύο πανομοιότυπες υπογραφές, προφανώς από ένα και ίδιο άτομο...
Καταγράφηκε
catwoman
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #50 στις:
Οκτωβρίου 04, 2007, 07:38:57 pm »
οταν πατε να δειτε τα γραπτα σας οσοι εχετε κανει αιτηησ σας παρακαλουμε ενημερωστε μας και σεις σχετικα με τον τροπο των διορθωσεων
Καταγράφηκε
korina76
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #51 στις:
Οκτωβρίου 05, 2007, 02:54:00 pm »
Μary02 Σκέφτομαι να κάνω την αίτηση. Δεν έχω να χάσω και τίποτα το πολύ πολύ να την απορρίψουν. Πώς λειτουργεί το σύστημα;Υποβάλλουμε ταχυδρομικά την αίτηση ή πάμε κατευθείαν στον ΑΣΕΠ και κάνουμε την αίτηση εκεί;
Καταγράφηκε
alice cooper
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Ωραία που ναι η ζωή!!!!
«
Απάντηση #52 στις:
Οκτωβρίου 07, 2007, 11:21:27 am »
Αγαπητή συνάδελφος, εγώ πήγα κι έκανα την αίτηση επιτόπου στο ΑΣΕΠ όχι μόνο να δω τα γραπτά μου, αλλά ζήτησα να μου αποσταλει και τι μου έβαλε ο κάθε βαθμολογητής ξεχωριστά στο μαθημα των αρχαίων και της ειδικής διδακτικης
Σου εύχομαι τα καλύτερα
Καταγράφηκε
marion
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #53 στις:
Οκτωβρίου 08, 2007, 02:18:45 pm »
Smaragdi,
Ποια ημερομηνία περίπου υπέβαλες τη σχετική αίτηση και επίσης σου επιβεβαίωσαν γραπτώς ή έστω προφορικώς ότι θα ενημερωθείς και σχετικά με την ξεχωριστή βαθμολόγηση στα δυο μαθήματα που αναφέρεις;
Καταγράφηκε
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "
mary02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #54 στις:
Οκτωβρίου 09, 2007, 08:48:26 am »
Καλημέρα σε όλους και συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Η αίτηση είναι δυνατόν να αποσταλεί είτε ταχυδρομικά (συστημένη και με αποδεικτικό παραλαβής) είτε να κατατεθεί αυτοπροσώπως. Η αυτοπρόσωπη κατάθεση έχει σαφή πλεονεκτήματα (με την έννοια ότι αποδεικνύεται η κατάθεση και το περιεχόμενο της αίτησης) όμως δεν είναι πάντοτε εφικτή, ειδικά για όσους βρίσκονται μακριά από την Αθήνα. Κατά τα άλλα, ισχύουν όσα έχουν ήδη αναφερθεί.
Καταγράφηκε
korina76
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #55 στις:
Οκτωβρίου 09, 2007, 10:35:24 am »
Καλημέρα σε όλους. Επικοινώνησα χτες με τον ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι μπορώ να υποβάλω όποτε θέλω αίτηση, να δηλώσω τα μαθήματα που επιθυμώ να δω και να με καλέσουν αργότερα. Δεν ανέφεραν κάτι για προθεσμία. Θα πάω αύριο και θα σας πω τα νεότερα.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
...
16
Πάνω