*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 62871 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrian

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω...τα νησιά της άγονης γραμμής
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 10:46:18 am »
Και σε εμένα απάντησαν ακριβώς τα ίδια. Επιπλέον μου είπαν ότι μπορώ να στείλω και με φαξ την αίτησή μου, πράγμα το οποίο φοβάμαι. Ίσως "δεν τη λάβουν ποτέ".
Αλήθεια, όσοι κάνατε ήδη αίτηση αυτοπροσώπως, πήρατε αριθμό πρωτοκόλλου ή κάτι που να επιβεβαιώνει την κατάθεση της αίτησης?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:39:35 »

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 11:30:20 am »
 Έχει ειδοποιηθεί κανείς από ΠΕ02 να δει το γραπτό του στον ΑΣΕΠ; Έχω υποβάλει αίτηση με συστημένη επιστολή από τις 26 Ιουλίου και ακόμη δεν μου έχουν απαντήσει για την εξέλιξη του αιτήματός μου. Δεν ισχύει το δίμηνο για την απάντηση των δημοσίων υπηρεσιών στις αιτήσεις των πολιτών; Είχα υποβάλει και ένσταση για έλεγχο της ορθής μεταφοράς της βαθμολογίας μου στο γνωστικό αντικείμενο Ψυχοπαιδαγωγικά- Γενική Διδακτή(παρόλο που γνώριζα εξαρχής ότι θα απορρίπτονταν για τους τυπικούς λόγους) αναφέροντας συγκεκριμένα τη βαθμολογία που περίμενα με βάση τις ορθές απαντήσεις που επίσημα καταχώρησε στην ιστοσελίδα του το ΑΣΕΠ υπογραμμίζοντας ότι είχα δύο λάθος απαντήσεις και μία που δεν απάντησα (σημειώνοντας και τον νούμερο  των συγκεκριμένων ερωτήσεων ) και αντί του 89,06 (που θα με διόριζε )μου έβαλαν 85,16. Όμως το ΑΣΕΠ με πολυσέλιδη επιστολή απέρριψε την ένστασή μου .Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν απαντούσε συγκεκριμένα στο αίτημα της ένστασής μου αν είχα ή όχι λάθος περισσότερες από τις συγκεκριμένες απαντήσεις γιατί η διαφορά στη βαθμολογία μου προκύπτει μόνο με τη χρέωση μιας επιπλέον λάθος απάντησης  αλλά είχε απόσπασμα από το σκεπτικό της απόρριψης των ενστάσεων συμπεριλαμβάνοντας ένα κατάλογο με πολλά άλλα ονόματα ενισταμένων που μας παρέπεμπαν σε αντίστοιχα κεφάλαια και παραγράφους της απόφασης της απόρριψης των ενστάσεων μας.Η δική μου απορριπτόταν σύμφωνα με την παράγραφο που αναφέρεται στη μη δυνατότητα αναβαθμολόγησης ενώ εγώ τους ζητούσα αν περάστηκε σωστά η βαθμολογία μου στο συγκεκριμένο μάθημα σύμφωνα με αυτά που απάντησα και τις σωστές απαντήσεις τουΑΣΕΠ. Μάλιστα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι  ότι αφιέρωναναν 2-3 σελίδες με εξαντλητική και λεπτομερής περιγραφή για τον τρόπο που γίνεται η βαθμολόγηση καθώς και τον έλεγχο και τον επανέλεγχο στην καταχώρηση των προσωπικών μας στοιχείων και των βαθμολογιών με διασταύρωση κωδικών και αντικωδικών. Τελικά κατάλαβα ότι ποτέ δεν έλεγξαν αν ο αρθμός  των σωστών και λάθος απαντήσεων μου δικαιολογούσαν ή όχι το βαθμό που μου καταχώρησαν αφού εκ προιμίου υπογράμμιζαν ότι το σύστημά τους με τίποτα δεν μπορεί να κάνει λάθος. 'Ετσι περιμένω να με ειδοποιήσουν να δω το γραπτό μου και να διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια την αξιοπιστία του συστήματός τους.

Αποσυνδεδεμένος alice cooper

• Πλήρες μέλος
  • Ωραία που ναι η ζωή!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 12:31:46 pm »
Προς marion: υπέβαλλα γραπτή αίτηση στις 17 Αυγούστου και μου είπαν ότι θα μου στείλουν την αναλυτική βαθμολογία ταχυδρομικά, όσο για το να δω τα γραπτά μου θα με ειδοποιούσαν

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 09, 2007, 12:38:57 pm »
οταν λες αναλυτικη βαθμολογια τι εννοεις?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:39:35 »

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 10:01:58 am »
   Μόλις επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ και τους ρώτησα ότι έχει παρέλθει δίμηνο από την κατάθεση της αίτησης μου για να δω το γραπτό μου και ακόμα δεν έχω ειδοποιηθεί για την εξέλιξη του αιτήματός μου.
     Μου απάντησαν ότι τους καλούν κατά ειδικότητα με βάση τη σειρά ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και μάλλον τους φιλολόγους θα μας καλέσουν μετά από 20 μέρες ίσως και περισσότερο.Μάλιστα μου τόνισε  ότι και γνωστή του φιλόλογος έχει κάνει αίτηση να δει το γραπτό της και ακόμα περιμένει να την ειδοποιήσουν.Αναρωτιέμαι αν τα πράγματα ήταν τόσο αδιάβλητα τότε γιατί γνωστοί υπαλλήλων του ΑΣΕΠ μπαίνουν σ' αυτή τη διαδικασία όπως και εμείς που απλώς ακούμε αίολα διάφορα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2007, 10:11:44 am από lena98 »

Αποσυνδεδεμένος korina76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • If you're gonna dream, dream high
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 01:22:57 pm »
Καλό μεσημέρι συνάδελφοι. Μόλις επέστρεψα από τον ΑΣΕΠ όπου υπέβλα αίτηση για να δω τα γραπτά μου. Ο υπάλληλος με πληροφόρεισαι ότι ειδικά για τους φιλολόγους θα καθυστερήσει η διαδικασία γιατί άργησαν τα αποτελέσματα. Πήτα αριθμό πρωτοκόλλου και θα με ειδοποιήσουν τηλεφωνικά.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 07:32:43 pm »
Μηπως ξερετε κανενα τηλέφωνο για να μην παιρνω γενικα και αοριστα για να κανω αιτηση και να μαθω βαθμους? Ειμαι ΠΕ06.

Αποσυνδεδεμένος korina76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • If you're gonna dream, dream high
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 10:07:24 pm »
Τηλέφωνο επικοινωνίας για τη διεύθυνση γραπτών του ΑΣΕΠ :2131319443

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 10, 2007, 11:12:37 pm »
Στο χαρτι που μου εδωσαν με τον αριθμο πρωτοκολλου οταν εκανα την αιτηση επιδειξης γραπτου μου εδωσαν ως τηλεφωνο επικοινωνιας το 210 8706443

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 11, 2007, 08:48:54 am »
 Το τηλέφωνο του ΑΣΕΠ έχει αλλάξει και είναι το 2131319443. Αν πάρεις στον παλιό αριθμό μαγνητοφωνημένο μήνυμα θα σε ενημερώσει για τις αλλαγές των τηλεφωνικών αριθμών.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 11, 2007, 09:31:48 am »
Το τηλέφωνο του ΑΣΕΠ έχει αλλάξει και είναι το 2131319443. Αν πάρεις στον παλιό αριθμό μαγνητοφωνημένο μήνυμα θα σε ενημερώσει για τις αλλαγές των τηλεφωνικών αριθμών.

Συγγνωμη παιδια δεν το ειπα για να σας μπερδεψω. Η αιτηση μου εγινε στις 30-7 και το χαρτι μου εχει αυτο το τηλεφωνο επικοινωνιας

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 08:26:47 pm »
 Πάντως χτες  το alfavita είχε αναρτήσει ανακοίνωση με καταγγελία εκπαιδευτικών υποψηφίων ΑΣΕΠ που είδαν τα γραπτά τους και εξέφραζαν αμφισβήτηση για τον τρόπο που βαθμολογήθηκαν στα μαθήματα που  απαντήθηκαν με ανάπτυξη.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 12, 2007, 09:03:15 pm »
παιδια ευχαριστω για τα τηλέφωνα και για τις πληροφοριες

Αποσυνδεδεμένος anthios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πάμε γι' άλλα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 15, 2007, 06:54:01 pm »
To ασεπ επικοινώνησε σήμερα μαζί μου και κλείσαμε ραντεβού την επόμενη βδομάδα να δω το γραπτό μου. Την αίτηση την είχα κάνει την επομένη της έκδοσης των αποτελεσμάτων. το τηλ από το οποίο επικοινώνησαν είναι: 2131319425

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)