PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων
(Συντονιστές:
Pixie
,
MARKOS
,
AntreaEirini
)
Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
5
6
7
8
9
...
16
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ (Αναγνώστηκε 62881 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Syllas
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
Απ: Αιτήσεις- ενστάσεις στον ΑΣΕΠ
«
Απάντηση #84 στις:
Οκτωβρίου 17, 2007, 12:07:05 am »
Tweet
Και εμένα με κάλεσαν σήμερα και έκλεισα ραντεβού για 26.10, αλλά το σκέφτομαι αν θα πάω, να δω τι; το γραπτό χωρίς διορθώσεις; Ταξίδι από Θεσσαλονίκη για να δω γραπτά χωρίς παρατηρήσεις. Αξίζει;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:57:44 »
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #85 στις:
Οκτωβρίου 17, 2007, 12:10:26 am »
Syllas θα καταγραψουμε εμεις εδω στο φορουμ τι ειδαμε και εσυ θα κρινεις αν αξιζει τον κοπο.
Καταγράφηκε
catwoman
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #86 στις:
Οκτωβρίου 17, 2007, 08:52:19 am »
τα γραπτα ειναι χωρις παρατηρησεις?
Καταγράφηκε
marias
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #87 στις:
Οκτωβρίου 17, 2007, 09:10:27 am »
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 17, 2007, 08:52:19 am
τα γραπτα ειναι χωρις παρατηρησεις?
Δυστυχώς τα γραπτά είναι χωρίς παρατηρήσεις, ίσως για να μην επηρεάζεται ο ένας βαθμολογητής από τον άλλον...Εμένα μου είπε τηλεφωνικά κάποιος υπάλληλος τους βαθμούς μου -πήγε το γραπτό και σε τρίτο βαθμολογητή- γιατί του είπα ότι μένω μακριά και αδυνατώ να πάω. "Τί να έρχεσαι" μου είπε, "τίποτε δεν είναι σημειωμένο"
.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:57:44 »
catwoman
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #88 στις:
Οκτωβρίου 17, 2007, 12:49:30 pm »
οταν λες βαθμους εννοεις αναλυτικα σε καθε θεμα και οχι αυτους που βλέπουμε στο δίκτυο? Σε ποιο τηλέφωνο μιλησες ?
Καταγράφηκε
lena98
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #89 στις:
Οκτωβρίου 17, 2007, 02:39:12 pm »
Έχει κάνει κανείς αίτηση για να δει το απαντητικό φυλλάδιο της Γενικής διδακτικής - παιδαγωγικά, επειδή πιστεύει ότι έχει απόκλιση βαθμού σε σχέση μ' αυτό που περίμενε σύμφωνα με τις απαντήσεις του Ασεπ;
Καταγράφηκε
korina76
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
If you're gonna dream, dream high
«
Απάντηση #90 στις:
Οκτωβρίου 17, 2007, 10:50:36 pm »
Ναι εγώ έκανα αίτηση την προηγούμενη εβδομάδα γιατί είχα μια μικρή απόκλιση και ήθελα να δω τι ακριβώς έγινε. Είχα 3 λάθη και 1 αναπάντητη και πήρα 83,5
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #91 στις:
Οκτωβρίου 17, 2007, 11:22:15 pm »
Και ποσο κανονικα επρεπε να παρεις κοrpap? Γιατι και εγω με ενα λαθος μου εβαλαν 93. Αναγνωριζουν το λαθος τους?
Καταγράφηκε
lena98
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #92 στις:
Οκτωβρίου 18, 2007, 08:18:28 pm »
Εγώ στη Γενική Διδακτική - Παιδαγωγικά είχα 2 λάθος απαντήσεις και μία δεν απάντησα. Αντί για 89.06 μου έβαλαν 85.16 και αυτή η διαφορά βαθμολογίας με απέκλεισε από τον πίνακα διοριστέων.
Καταγράφηκε
kellykou
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #93 στις:
Οκτωβρίου 18, 2007, 11:57:48 pm »
Σημερα πηγα στην επιδειξη γραπτου στον ΑΣΕΠ. Ειδα τα πρωτοτυπα της πολλαπλης επιλογης απειραχτα και τις φωτοτυπιες με κοκκινο στυλο. Στα παιδαγωγικα ήμουν σιγουρη οτι ειχα μια δεν απαντω. Ειδα αυτη που ειχα δεν απαντω αλλα ειδα και σε μια αλλη που την ειχα σωστη να εχω μαυρισει και εκει το κουτακι δεν απαντω με αποτελεσμα να εχω δυο κουτακια μαυρισμενα και να μου πιαστει τελικα λαθος. Κοβω το κεφαλι μου οτι τα ειχα τσεκαρει και πουθενα δεν ειχα διπλομαυρισει τη στιγμη που ηξερα μαλιστα και ειχα σημειωσει τη σωστη απαντηση. Φοβαμαι μη τυχον οταν τα ελεξαν για να μου τα δειξουν πηραν χαμπαρι την πατατα και μαυρισαν αυτοι το δε ξερω για να πιαστει λαθος και ετσι να βγει ο βαθμος (μια δεν απαντω και μια λαθος αρα 92.97%) ενω εγω ειχα μονο μια δεν απαντω.
Στο γνωστικο αρχαιων ειδα μονο μια σειρα υπογραμμισμενη στη μεταφραση και στο τεταρτο θεμα σημειωμενα τα 3 λαθη μου (οντως ειχα εφτα στα δεκα σωστα). Δεν ειδα ουτε κομμα αλλου. Τελικα ειδα ο ενας να μου εχει βαλει 50 και ο αλλος 55. Στον ενα υπηρχε αριθμος και μονογραφη στον αλλον οχι. 8 σελιδες και το μονο κοκκινο που ειδα ηταν αυτα. Πρασινο ουτε για δειγμα. Για τις δεκα ερωτησεις πολλαπλης στο τελος (ερωτημα 4ο) ρωτησα αν υπαρχει αρνητικη βαθμολογια και μου απαντησαν οτι ναι υπαρχει σε ολα τα πολλαπλης επιλογης. Τους ξαναρωτησα γιατι για αυτες τις 10 δεν υπηρχε απαντητικο φυλλαδιο αλλα της γραφαμε στο τετραδιο και δεν μπορουσαμε να γραψουμε δεν απαντω. Μου τονισαν ξανα οτι ολα τα πολλαπλης επιλογης εχουν αρνητικη. Μα ειπα δεν ειχαμε την επιλογη του δεν απαντω και επισης δε μου γραφετε ποσο παιρνω για τις 7 σωστες οπως κανετε στα αλλα της πολλαπλης. Μου απαντησαν οτι δε πρεπει αν σημειωνεται τιποτα αλλο στο τετραδιο.
Στην ειδικη διδακτικη ειδα μια παραγραφο να μου την εχει βαλει σε παρενθεση (κοκκινη) και υπογραμμισμενη η φραση "η αποκτηση γνωσης"(για ποιο λογο δεν καταλαβα). Δεν ειδα καμια αλλη σημειωση .
«
Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2007, 12:02:43 am από kellykou
»
Καταγράφηκε
tihea
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
«
Απάντηση #94 στις:
Οκτωβρίου 19, 2007, 08:55:31 am »
Συνάδελφοι,
διάβασα το ποστ της Κέλλυς και το μόνο που νιώθω είναι οργή.Δεν είναι δυνατόν να μας εξευτελίζουν έτσι.Δεν είναι δυνατόν να υποτιμούν έτσι τη νοημοσύνη μας.Δεν είμαστε 18χρονα.Διεκδικούμε μέσα από μια στο έπακρο ταπεινωτική διαδικασία κάτι που δικαιωματικά μας ανήκει.
Η διαδικασία επιλογής γίνεται γιατί εκείνοι δε μπορούν να μας αξιοποιήσουν όχι γιατί εμείς δεν αξίζουμε.Αν αυτό το χωνέψουμε θα καταλάβουμε ότι τους όρους αυτής της φρικτής επιλεκτικής διαδικασίας έχουμε δικαίωμα και καθήκον να τους θέτουμε εμείς κι όχι ένα υδροκέφαλο τέρας γραφειοκρατίας.Εμείς είμαστε οι 13.000 και περισσότεροι που λαμβάνουμε μέρος.Από μας κάποιοι θα επιλεγούν να μπουν στα σχολεία.Εμείς πρέπει να ορίζουμε τα μέτρα,τα σταθμά και τα όρια του εξευτελισμού μας.Δεν αρκεί μόνο να πιέσουμε, είναι δικαίωμά μας να απαιτήσουμε.
Το πρώτο βήμα έγινε.Συστάθηκε ένας σύλλογος.Πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του.Πρέπει να ταράξει τα νερά της κοινής γνώμης που βρίσκεται σε απόλυτη άγνοια.Ακούσαμε ότι υπάρχει ένα μπλοκ του συλλόγου στο νέτ.Όλο και περισσότερος κόσμος κάνει χρήση πλέον του διαδικτύου.Θα μπορούσε να βγει μια ανακοίνωση στο alfavita να γίνει ευρύτερα γνωστό το μπλόκ.Να απευθύνονται εκεί όλοι όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν γι' αυτό το αίσχος.Να υπάρχει, έτσι, στα χέρια του συλλόγου ένα υλικό που θα μπορούσε και να τεθεί υπόψιν του Υπουργού,του Π.Ι. ή και της Δικαιοσύνης αν οι αρμόδιοι κωφεύουν.
«
Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 19, 2007, 09:00:39 am από tihea
»
Καταγράφηκε
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.
mary02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #95 στις:
Οκτωβρίου 19, 2007, 09:18:00 am »
Καλημέρα σε όλους! Kellykou, δε σου κρύβω ότι απογοητεύτηκα από τα όσα κατέγραψες στο μήνυμά σου. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν περιμένα πως τα πράγματα θα ήταν τελικά διαφορετικά, είχα όμως μια μικρούλα ελπίδα. Τη Δευτέρα έρχεται η δική μου σειρά. Και μάλιστα, επειδή βρίσκομαι -πολύ!- εκτός Αθηνών, θα χρειαστεί υποβάλω τον εαυτό μου στην ταλαιπωρία ενός αρκετά κουραστικού ταξιδιού. Μετά από όσα διάβασα, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο...
Δε θα πλατιάσω σχετικά. Θέλω, όμως, να σταθώ στο εξής: αναφέρεις ότι "λόγω πιέσεων των υποψηφίων" (και επειδή το Σύνταγμα της Ελλάδας το επιβάλλει - αυτό είναι κάτι που δε θα το παραδεχτούν ποτέ ρητά) θα μας κάνουν τη μέγιστη παραχώρηση να μας δώσουν αντίγραφα των οδηγιών προς τους βαθμολογητές. Είμαι μία από αυτούς που είχαν υποβάλει σχετικό αίτημα και αναμένω έγγραφη απάντηση. Το μόνο συμπέρασμα στο οποίο μπορώ να καταλήξω μετά από αυτό είναι το εξής: μόνο με τις μαζικές κινητοποιήσεις και προσφυγές ίσως τελικά να καταφέρουμε να πετύχουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας. Όσο δεν αντιδρά κανείς, τόσο τίποτε δε θα αλλάζει. Όσο δε λέμε τίποτε, τόσο θα ακούμε απαντήσεις του τύπου "το ΑΣΕΠ δεν είναι υποχρεωμένο να απαντά εντός 2 μηνών". Από πού προκύπτει αυτό; Οι ανεξάρτητες αρχές είναι νομικά πρόσωπα και υπάγονται στις αυτές διατάξεις με όλα τα νομικά πρόσωπα. Είχα στείλει και στο παρελθόν έγγραφο ερώτημα στο ΑΣΕΠ για άλλο ζήτημά μου, άσχετο με το διαγωνισμό των εκπαιδευτικών. Μου απάντησαν εγγράφως μετά από 56 ημέρες ακριβώς. Τότε ίσχυε η προθεσμία;;; Αν τυχόν παρέλθει η 5η Νοεμβρίου και δεν έχω λάβει απάντηση, τότε θα προσφύγω.
Καταγράφηκε
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...
lena98
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #96 στις:
Οκτωβρίου 19, 2007, 10:22:06 am »
Διάβασα το μήνυμα της Kellykou και πραγματικά απογοητεύτηκα γι' αυτό που περιμένω να αντικρύσω την Τρίτη το πρωί που έχω ραντεβού στο ΑΣΕΠ. Γιατί και εγώ στη Γενική Διδακτική έχω 2 λάθος και μία δεν απάντησα και περίμενα 89.06 και όχι 85.16 που μου έβαλαν και είμαι απολύτως σίγουρη γι' αυτό γιατί τα κοίταξα πολλές φορές αφού φέτος είχαμε το δικαίωμα σύμφωνα με τον πρόεδρο του εξεταστικού κέντρου να διορθώσουμε μία απάντηση αν διαπιστώναμε κάποιο λάθος.Μάλιστα στην αίτηση που τους έστειλα τους ενημέρωνα τους αριθμούς των λανθασμένων απαντήσεων και τον αριθμό της ερώτησης που σημείωσα δε γνωρίζω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει με ποιο τρόπο μπορούμε να διαπιστώσουμε αν το απαντητικό φυλλάδιο των πολλαπλών επιλογών πειράχτηκε από ΄΄τρίτο '' για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .
Καταγράφηκε
swtia
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #97 στις:
Οκτωβρίου 19, 2007, 11:56:16 am »
παλι στα ιδια...παλι η ιδια πικρα... ποσο ν αντεξουμε? αν κανουμε κατι με γραφολογο θα φανει η διαφορα? kellykou με την διαφορα στην ιστορια τι εγινε?
Καταγράφηκε
http://siamantoura.blogspot.com
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
5
6
7
8
9
...