0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 2005 15 φροντιστές κάναμε προσφυγή εναντίον του 30μηνου και χάσαμε το δικαστήριο για τυπικούς λόγους (δεν υποβάλλαμε αίτηση διορισμού στη δευτεροβάθμια κι ας μας απόρριπτταν την αίτηση μας). Κακώς δεν συνεχίσαμε στο ΣΤΕ. Και επιπλέον άλλο το σύνταγμα της Κύπρου άλλο της Ελλάδας.Σ ολες τισ άλλες προκυρήξεις μετρούσε και η προϋπηρεσία του ιδιωτικού τομέα.
Εγω θα το γραψω και ας μην συμφωνουν πολλοι και ας με βριζουν! Ο κ. Ριζος προεδρος του ΣΤΕ ανηκει σε εναν πολιτικο χωρο. Δεν ξερω ποιον θελουν να βολεψουν με την 527 αλλα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει καποιος. Ετσι ειχε γινει και με το 23,5 . Υπηρχε καποια αλλα δεν τους εκατσε......Ολα ξεκινησανε επι λοβερδου! Ο παραλογισμος των ασεπιτων οτι ειμαστε οι αριστοι και οι υπολοιποι τιποτα για μενα ειναι λαθιος. ΤΟ μονο που θα επρεπε να γινει ειναι να εχουν περασει οσοι δουλευουν ΑΣΕΠ! δεν μπορει να προηγειται καποιος που δεν εχει περασει! Δεν κανει η υψηλοτερη βαθμολογια τον αξιοτερο εκπαιδευτικο! εχω γραψει 60 στον τελευταιο Ασεπ εχω μεταπτυχιακο και ειμαι τριτεκνος με 65 μηνες προηπερεσια. Λυπαμαι που δεν εχω παει στην Νασα......
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1)ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΕΠ έληξαν (ειχαν ισχύ για 2 χρόνια ο 2008 έληξε το 2010(άντε 20011), οασεπ 2009 έληξε δυο χονια νωριτερα ο 2004 ..... ΟΛΟΙ ΕΛΗΞΑΝ!!2)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ των προϋπηρεσιών .3) Αμεση διενεργεια ΓΡΑΠΤΟΥ ΑΣΕΠ στο τελος του 2016 για διορισμούς τα σχολικά ετη 2017-18 2018-19(μονο) μετά καινούργιος ΑΣΕΠ.4)Το 2016-17 κανένας διορισμός(μόνο δικαστικές αποφάσεις)5)Αναπληρωτές ΜΟΝΟ ΓΙΑ το έτος 2016-17 απο επετερίδα με χρονολογία λήψης πτυχίου(προσωρινό μέτρο).
Ας μου επιτρεψουν οι συναδελφοι αλλα ο διαγωνισμος ΑΣΕΠ ειναι η μονη αξιοπιστη αξιολογησηγιατι ολοι κρινονται στις επιδοσεις τους στα ιδια θεματα γνωσεων και δεξιοτητων..Κατι σαν τις πανελληνιες..Για αυτο ο 3848 της Διαμαντοπουλου και η αποφαση 527 του ΣτΕ προτασουν το βαθμοτου ΑΣΕΠ.. με την σκεψη οτι ενας που εχει π.χ. 60 στον ΑΣΕΠ να μην μπορει να ξεπερασεικαποιον που εχει γραψει π.χ. 75 στον ΑΣΕΠ..Και ο Φιλης εκει θα κινηθει.. ΔΕΝ μπορει αλλιως..Ας το καταλαβουν οι συναδελφοι οτι με μονο προσον τηνπρουπηρεσια δεν μπορουν να προηγηθουν του ΑΣΕΠ..
Δε φταίει η 527 αλλά ο νόμος Αρσένη που ήταν σε ισχύ από το 2002 αλλά δεν εφαρμοζονταν. Ξέρετε τα δικαστήρια αποφασίζουν με βάση την κείμενη νομοθεσία όχι με βάση τα συμφέροντα ομάδωνΣε αντίθεση με τους πολιτικούς.