0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπομονη και κουραγιο...κ.Καψαλακη για το δραμα που περνατε...σας συμπασχω...οντως κανενας δεν θα βρεθει να παει να εργαστει με 1000 ευρω το μηνα και ασφαλιση και μορια οταν ολα γυρω του ειναι σταχτη.... http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/18948-2016-04-08-21-40-22
Ποιος λοιπον απο εδω μεσα θα του δειναν 1000 ευρω το μηνα ενσημα για 10 μηνες εργασιακο περιβαλλον αξιολογο αλλα θα επρεπε να μετακομισει για να μπορεσει να θρεψει την οικογενεια του; Υπαρχει κανεις;
Καθολου να μη σιωπήσεις.Δεν είπα αυτό.Είπα ακριβως το αντιθετο...οτι δηλαδη ολοι εχουμε αντικρουομενα συμφεροντα και οτι αυτό είναι και λογικό και σεβαστο.Ακριβως όμως επειδή συμβαίνει αυτο..το να λες οτι εσυ- ως μονιμος- δεν εχεις συμφέροντα, και να βλεπεις συμφέροντα στους άλλους μονο..ναι είναι καπως παιδικη αντιδραση,αξιολογεις τη σταση των αλλων και τη χαρακτηριζεις.Οσο για το απο που έρχομαι...ναι δεν εχω στρατοπεδευσει εδω και ελπιζω να μη χρειαστει.Ας το ληξουμε εδω γιατι εγινε προσωπικό και δεν ενδιαφέρει κανεναν
Εδω υπαρχει δολος! Δεν μπορει να μην δεν δινει λοιπον ευκαιρια με νεο ασεπ!ουτε να προσθετει τα μορια πανω απο τη βαση. Γιατι δεν κανει την προσθεση ολου του βαθμου των ασεπ?
Όσοι εδώ μέσα είμαστε παλαιότατοι!!!!!έχουμε ζήσει κι άλλες αλλαγές που πάντα θίγουν κάποιους.Κι αυτό το σύστημα έχει αδικίες! και μάλιστα το πλαφόν της προυπηρεσίας στους 60 μήνες μάλλον ανοησία μπορεί να χαρακτηριστεί, θα συσσωρεύσει εκατοντάδες άτομα που σταδιακά θα αποκτούν το "ταβάνι" της προυπηρεσίας .Αν αυτό δεν ακολουθείται από μόνιμους διορισμούς και '"ξεφόρτωμα" των πινάκων αναπληρωτών νομίζω πως θα δημιουργήσει μία νέα εξίσου προβληματική κατάσταση με την προηγούμενη.
Παιδιά, πραγματικά μήπως με αυτό το σύστημα θα γίνει δικαιότερη κατανομή των θέσεων στη σειρά του πίνακα, με την έννοια ότι δύσκολα πια θα βάζει κάποιος το κουτάκι αφού δε θα ανταμοίβεται για την προϋπηρεσία σε μεγάλο βαθμό;;; Και αφού τα κενά είναι ούτως ή άλλως μεγάλα λέω πως ίσως πολλοί συνάδελφοι θα ευνοηθούν τουλάχιστον ως προς τα μέρη ανά την Ελλάδα που καλούνται να υπηρετήσουν...Δεν ξέρω, κάνω αυτή τη σκέψη από εχθές...