0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικοτερα θεωρω οτι αν δεν δουμε κινηση απο υπουργειο για συστημα διορισμων δεν αξιζει να σφαζομαστε. Ουτως η αλλως πιθανως να λυθουν ολα δικαστικα.
Το ζήτημα των διορισμών δεν πρόκειται να λυθεί από τους αναπληρωτες, τελεία και παύλα. Δεν μπορεί να υπάρξει κοινά αποδέκτη πρόταση, είναι ηλίου φαεινοτερο. Η μόνη λύση είναι νομοθέτιση ενός νέου νόμου μέσα στα πλαίσια που ορίζει το σύνταγμα και οι αποφάσεις των δικαστηρίων των ημεδαπών και ευρωπαϊκών (θα συμπληρώναμε εμείς). Δελτια τύπου όπως το σημερινο από οποιαδήποτε πλευρά δείχνει τη μιζέρια και το κόμπλεξ που διακατεχει τον κόσμο των αναπληρωτών χωρίς βέβαια να εξαιρω και τον εαυτό μου πολλές φορές.
άντεξα μέχρι να διαβάσω αυτό"Το Υπουργείο Παιδείας είχε τη δυνατότητα να μετατρέψει τα δημόσια σχολεία σε κολέγια αξιοποιώντας το εκπαιδευτικό προσωπικό των επιτυχόντων."μετά πείστηκα ότι οι συντάκτες ή δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα ή έχουν σοβαρότερα θέματα που χρίζουν ψυχολόγου ή και ψυχίατρου.... συνεχίζουμε όμως να γελάμε.... να ναι καλά τα παιδιά
Αυτοί που λες ότι χρίζουν ψυχιάτρου έχουν Αξιολογηθεί μέσω ΓΡΑΠΤΟΥ ΑΣΕΠ.Ξέρεις πόσοι επικίνδυνοι με 25/100 στο γνωστικό , είναι μέσα στις Σχολικές Αίθουσες?
Και αυτοί θα μετατρέψουν σε κολλέγια τα σχολεία της Ελλάδας επειδή και καλά εξετάστηκαν στο σχέδιο μαθήματος; Υπάρχει άραγε επαφή με την πραγματικότητα και γράφουν αυτά που γράφουν; Και εγώ έχω πετύχει στον ασεπ, τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου δεν έχω όμως.Μήπως και θα έπρεπε να έχω, μήπως χαραμίζομαι;
Υπερβολές λέγονται από όλους.Τουλάχιστον οι Επιτυχόντες έχουν ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ τουλάχιστον μια φορά.
Δικαιούνται συνεπώς να λένε μεγαλόστομες αξιολογημένες βλακείες για πάντα; Εμένα τουλάχιστον δεν με εκφράζουν.
Να ρωτήσω κάτι σε ότι αφορά το σύστημα των αναπληρωτών, μιας και από ότι φαίνεται διορισμοί μόνιμοι δεν θα γίνουν. Ειπώθηκε σε προηγούμενες σελίδες ότι το σύστημα των αναπληρωτών θα παραμείνει ίδιο. Ρωτάω με προϋπόθεση επιτυχίας ΑΣΕΠ; Αυτό σημαίνει ότι ιδιωτικοί με προϋπηρεσίες χωρίς ΑΣΕΠ θα βγουν από τους πίνακες;